Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Kursledare Biodling, Kungsbacka

Kursledare Biodling, Kungsbacka

Folkuniversitetet i Kungsbacka erbjuder dags- och kvällskurser i flera olika ämnen så som måleri, sömnad, trädgårdsdesign etc. Nu söker vi en biodlare! Sista ansökningsdag 20 januari.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Brinner du för pedagogisk förnyelse? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv har stor möjlighet att påverka undervisningen.

Tjänsten

Vi erbjuder biodling som en kvällskurs som riktar sig till de som vill lära sig mer om bin, inga förkunskaper krävs. Våra kursdeltagare är vuxna och undervisningen bygger på gruppens egna kreativitet. Under vårterminen 2017 omfattar uppdraget i nuläget 3 timmar/veckan.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har både praktisk och teoretisk kunskap av biodling. Du ska kunna kupans uppbyggnad och biårets olika stadier. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna eller har annan erfarenhet av att leda grupper. Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs engagemang. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform

Timanställning. Som utgångpunkt gäller 3 timmar/vecka under vårterminen med ev möjlighet till utökning. Tillträde snarast möjligt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via vår e-rekrytering senast 2017-01-20. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor

Carolina Harvonen (utbildningsledare) 0300-68 61 19, carolina.harvonen@folkuniversitetet.se

 

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer