Du är här:
Lärare Bokföring och Redovisning, Göteborg

Folkuniversitetets kursenhet i Göteborg erbjuder dag- och kvällskurser samt längre utbildningar och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi, kommunikation, skrivande, hälsa och hållbar utveckling. Vi söker nu en kursledare till våra dagskurser i bokföring och redovisning med anställning på timbasis för hösten 2017. Sista ansökningsdag 31 mars.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Är pedagogisk förnyelse viktigt för dig? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Tjänsten

Uppdraget omfattar dagskurser i bokföring och redovisning (grund- och fortsättningskurs). Det går bra att ansöka som lärare till båda kurser eller endast en av dessa kurser. Tider och upplägg för kursen/kurserna bestäms i samspråk mellan lärare och Folkuniversitetet. Vanligt upplägg brukar vara ett förmiddagspass, två gånger i veckan under åtta veckor. Folkuniversitetet skapar möjligheter för människor att utvecklas och växa. Hos oss får du samverka med många kompetenta, trevliga kollegor inom ett brett utbildningsfält.

Din kompetens och bakgrund

Du bör ha teoretisk utbildning på högre nivå inom ämnesområdet samt gedigen praktisk erfarenhet. En lämplig profil kan vara att du idag arbetar som redovisningsekonom i egen regi och har erfarenhet av att arbeta mot många olika typer av kunder. Undervisningserfarenhet är inget krav, men du bör ha erfarenhet av att leda grupper samt brinna för att dela med dig till andra av din kunskap och erfarenhet.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform

Timanställning med start i hösten 2017.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017-03-31 via vår e-rekrytering. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor

Sarah Glücksman (utbildningsledare) 031-10 65 05, sarah.glucksman@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Ville Haikonen (Lärarnas Riksförbund) 070-169 62 35, ville.haikonen@folkuniversitetet.se
Karin Eriksson Jeanson (Lärarförbundet) karin.eriksson.jeanson@folkuniversitetet.se

Kontaktinformation:

Telefon: 031-10 65 05

sarah.glucksman@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer