Du är här:
Lärare i Ekonomi och bokföring för småföretagare, Motala

Folkuniversitetet i Motala söker lärare till kursen Ekonomi och bokföring för småföretagare, för undervisning i ekonomikurser i Motala dagtid. Sista ansökningsdag 28 februari.

Vi söker dig som kan undervisa vuxna i Ekonomi och bokföring för småföretagare. Det är en praktisk kurs där deltagarna får grundläggande kunskaper i bokföring och redovisning för samtliga bolagsformer och i  hur man bokför verifikationer samt gör bokslut i enskild firma/handelsbolag. Vi vill gärna att du har goda erfarenheter av redovisning och eget företagande.

Kursen vänder sig till de som vill kunna sköta den löpande bokföringen och redovisningen i eget företag.

Våra kurser går flera gånger under höst och vår. Just nu är vi behov av en lärare som kan leda dagkurs i Motala under 6 veckor. Kursen går på tisdag förmiddag mellan 08:30-12:30.

Deltagarna är motiverade och kurserna håller ett högt tempo.

Anställningsform: Objektsanställning deltid

Lön: Enligt avtal. Det går bra att fakturera.

Låter det intressant, skicka ditt CV och ett personligt brev till Åsa Forsman omgående.

Kontakt: Åsa Forsman, Verksamhetsledare, Folkuniversitetet, asa.forsman@folkuniversitetet.se, 013-102069

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer