Du är här:
Lärare i Japanska, Linköping och Norrköping

Folkuniversitetet i Linköping och Norrköping söker lärare i japanska för undervisning i kvällskurser.  Sista ansökningsdag 31 januari 2017.

Folkuniversitetet är ett studieförbund med en verksamhet omfattande folkbildning och vuxenutbildning, skolor samt uppdragsutbildning för företag, organisationer och myndigheter. Vi är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. region Öst omfattar bl.a. Stockholm, Gotland, Norrköping, Linköping, Jönköping m.fl. orter.

Vi söker dig som har/ eller vill få erfarenhet av att undervisa vuxna i japanska. Du har japanska som modersmål eller motsvarande kompetens och du vi ser gärna att du har studerat pedagogik på högskola/universitetet.

Våra kurser går flera gånger under både höst och vår. Just nu är vi behov av en eller flera lärare som kan leda kvällskurser i japanska i Linköping och Norrköping med start i början av februari.

På våra kurser studerar personer från hela världen och vi har grupper på olika nivåer från nybörjare (A1) till avancerad nivå (C1). Deltagarna är motiverade och kurserna håller ett högt tempo. Vår undervisning genomsyras av en kommunikativ språksyn.

Anställningsform: Objektsanställning deltid
Lön: Enligt avtal

Låter det intressant? Skicka ditt CV och ett personligt brev till mig omgående.

Kontakt:
Åsa Forsman, verksamhetsledare, Folkuniversitetet, asa.forsman@folkuniversitetet.se, 013-102069

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer