Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Löneadministratör/HR assistent, Stockholm

Löneadministratör/HR assistent, Stockholm

Folkuniversitet i Stockholm söker nu en erfaren Löneadministratör/HR assistent. Sista ansökningsdag 26 februari.

Om företaget


Folkuniversitetet är ett studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet, är fristående i förhållande till politiska, religiösa och fackliga rörelser. Folkuniversitetets uppgift är att arbeta med folkbildning och vuxenutbildning. En viktig angelägenhet för Folkuniversitetet är att utveckla nya former och metoder inom utbildning samt att verka för en ökad internationalisering av studiearbetet.
Folkuniversitetet består av fem stiftelser i fem universitetsorter över landet. Stockholmsstiftelsen (Öst) ansvarar för verksamheten i Stockholm, Södermanland, Östergötland och Jönköpings län samt Gotland.
Koncernen Folkuniversitetet Öst omsätter ca 375 Mkr och medelantalet anställda är ca 370 personer.

Folkuniversitet söker nu en erfaren Löneadministratör/HR assistent
Vad innebär rollen?


Som Löneadministratör/HR assistent kommer du ingå i ett team tillsammans med fem kollegor på vår Lön- och HR avdelningen och du rapporterar till den administrativa chefen. Dina arbetsuppgifter kommer ha en stor spridning inom gruppen. Tyngdpunkten kommer att vara administration av löner och anställningsavtal, utbildningsadministration samt diverse personalstatistik. Vi arbetar med flera olika kollektivavtal och löner till flera olika bolag vilket ger en stor mängd interna och externa kontakter. Då vi trycker på teamarbetet kommer du vid behov även komma att vara behjälplig med andra vanligt förekommande uppgifter på en HR avdelning.

Vem söker vi?


Som person har du ett metodiskt arbetssätt, är serviceinriktad, noggrann och engagerad i ditt arbete. Vi ser även att du är självgående och har god erfarenhet som gör att du känner dig trygg i din roll och självständigt kan driva dina arbetsuppgifter framåt. För att trivas i rollen ska du vara ihärdig och tycka om att arbeta med siffror. Det är en fördel om du har lätt för att prioritera om i ditt arbete, samt att du är prestigelös, vilket gör att du gärna hjälper till där det behövs. Allt för att säkerställa en effektiv intern och extern administration av god kvalitet.

Att arbeta som löneadministratör innebär att dagligen hantera känsliga och konfidentiella uppgifter vilket ställer stora krav på sekretess, integritet och en förståelse för att möta människor i affekt.

Vi erbjuder en varierande tjänst där du får ta stort ansvar och det finns goda utvecklingsmöjligheter. Folkuniversitetet tillhandahåller utbildningar, vilket du har möjlighet att ta del av. Vidare är det en mycket trivsam arbetsplats, centralt i Stockholm, och positiva kollegor som väntar på dig.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har minst 3 årigt gymnasium och är utbildad löneadministratör och har erfarenhet från självständigt lönearbete. Det är meriterande om du även har erfarenhet från arbete med kollektivavtal inom utbildningsområdet.

Grundläggande goda kunskaper i matematik och Office krävs och att du behärskar det svenska språket på ett bra sätt, samt har goda systemkunskaper. Då vi arbetar i HR Plus är det positivt om du arbetat i det.

Sök redan idag!


Om du lockas av att arbeta i ett engagerat team som delar kunskap och idéer och som tillsammans tar ansvar för att leverera korrekt i tid, är du den vi söker! Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan och CV senast 2017-02-26

Vid eventuella frågor kontakta Administrativ chef Marie Hessleryd tel. 08-789 41 95
Facklig representant Unionen, Lennart Löfström tel. 08-789 42 73

Övrig information


Tillträde: snarast, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid 38,75h/v
Placering: Folkuniversitetet, Stockholm

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer