Sök Meny

Service- och lokalkoordinator, distrikt öst i Region Syd

Vi söker Service- och lokalkoordinator till distrikt Öst, Region Syd med huvudkontor i Kristianstad, Växjö, Kalmar och Karlskrona. Ansök senast 16 augusti.

Till Folkuniversitetet kommer tusentals människor varje år för att ta del av utbildningar, kurser, studiecirklar, workshops, kulturarrangemang m.m. Hur väl service, lokaler och teknik fungerar är av mycket stor betydelse för våra elever och verksamhetsdeltagares upplevelse av tiden hos oss.

Nu söker vi dig som brinner lika mycket som vi för denna uppgift, och som med engagemang, kompetens och affärsmässighet tar dig an uppgiften som Service- och lokalkoordinator i distrikt Öst med huvudkontor i Kristianstad, Växjö, Kalmar och Karlskrona.

Dina arbetsuppgifter
Service- och lokalkoordinatorns uppgift är att i samverkan med ledningen i distriktet leda och koordinera resurser kopplade till service, vaktmästeri och lokalutnyttjande.

Du arbetar aktivt med logistik och optimerar resursutnyttjandet samt ansvarar för information till personal och kunder i frågor som omfattas av ansvarsområdet. I arbetet ingår ekonomisk planering och uppföljning, ansvar för inköp liksom att aktivt och förebyggande arbeta med kvalitetsfrågor inom sitt ansvarsområde. Miljö och arbetsmiljöfrågor ligger till stor del på serviceansvarig. Du är närmsta chef för vaktmästeripersonal, för närvarande två personer, i distriktet. Till din hjälp har du lokalkoordinatorer på varje kontor.

Som Service- och lokalkoordinator rapporterar du till Distriktschefen i frågor gällande service och nyttjande av lokaler (både hyrda och egna fastigheter) samt till regionala Fastighetssamordnaren i frågor gällande förvaltning av våra egna fastigheter.

Vem är du?

  • Du har teknisk och annan utbildning relevant för uppgiften
  • Du är strukturerad och har god koordinationsförmåga.
  • Du är duktig på att organisera, planera och samordna
  • Du är en god ledare och tycker det är roligt att coacha och leda andra människor samt få de att växa.
  • Du har en god administrativ förmåga och gärna erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning, kan arbeta självständigt och kan fatta egna beslut.
  • Du har servicekänsla, en god kommunikativ förmåga samt god kunskap i svenska språket i tal och skrift.

Inte minst så vill vi att du bidrar till vår Folkuniversitetsanda med entusiasm och positivt tänkande! Du möter en brokig organisation med många facetter och kollegor med olika bakgrund och från många kulturer, alla med samma önskan att ge människor möjlighet att växa och utvecklas. Vår förväntan på dig är samma som våra kunders förväntan på oss: att du möter varje uppgift med nyfikenhet, engagemang och mod!

För tjänsten gäller:

Placering: På lämpligt kontor i distriktet

Körkort krävs. Arbete kommer att ske över hela distriktet.

Anställning: Tills vidare 50-75%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Senast 16/8 2017

Frågor om tjänsten: Ställs till distriktschef Maria Skoglund, tel: 044-20 76 41

Facklig kontaktperson: Maria Hansson, Unionen, telefon 040-6918363

Välkommen med din ansökan!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet