Sök Meny

Vaktmästare/fastighetsskötare, Växjö

Vi söker till Folkuniversitetet i distrikt Öst med placering i Växjö Vaktmästare/fastighetsskötare. Ansök senast 27 maj 2018.

Till Folkuniversitetet kommer tusentals människor varje år för att ta del av utbildningar, kurser, studiecirklar, workshops, kulturarrangemang m.m. Hur väl service, lokaler och teknik fungerar är av mycket stor betydelse för våra elever och verksamhetsdeltagares upplevelse av tiden hos oss.

Nu söker vi dig som brinner lika mycket som vi för denna uppgift, och som med engagemang och kompetens tar dig an uppgiften som vaktmästare/fastighetsskötare i distrikt Öst omfattande Växjö med huvudkontor i Kristianstad, Kalmar och Karlskrona.

Dina arbetsuppgifter
Som vaktmästare/fastighetsskötare arbetar du med daglig skötsel och tillsyn i egna eller hyrda lokaler, utomhusmiljö, reparationer och underhållsinsatser, transporter/leveranser m.m. Att kunna hantera hantverksuppgifter inom snickeri, måleri, elinstallationer, VVS eller liknande är värdefullt. Du ingår i ett team av servicepersonal med service- och lokalansvarig som närmsta chef.

Vem är du?
Vi söker dig som är en problemlösare, händig och tekniskt lagd. Det är viktigt att du har servicekänsla och är kvalitetsmedveten, driftig med egen initiativförmåga, social och tycker om att röra dig bland människor. Du kommer även att ha kontakter med deltagare och samarbetspartners utanför organisationen.

Kompetenskrav: Gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller relevant yrkeserfarenhet. Grundläggande IT-kunskaper. Kunna göra dig förstådd på svenska och skrift samt B-körkort. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Har du utbildning eller praktisk erfarenhet av snickerier, VVS och/eller kännedom om elinstallationer är det meriterande. Det är värdefullt om du har tidigare erfarenhet som vaktmästare i skolmiljö eller som fastighetsskötare.

Inte minst så vill vi att du bidrar till vår Folkuniversitetsanda med entusiasm och positivt tänkande! Vi förutsätter att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap och värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar till för verksamheten. Du möter en brokig organisation med många facetter och kollegor med olika bakgrund och från många kulturer, alla med samma önskan att ge människor möjlighet att växa och utvecklas. Vår förväntan på dig är samma som våra kunders förväntan på oss: att du möter varje uppgift med nyfikenhet, engagemang och mod!

För tjänsten gäller:
Placeringsort: Växjö. Körkort krävs. Arbete kan ske över hela distriktet.
Anställningsform: Tills vidare 50%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillträde: 11 juni 2018 eller enligt överenskommelse.
Ansökan: Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 27 maj 2018 via vårt rekryteringsverktyg. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.
För mer information och frågor: Service- och lokalansvarig Pia Persson, tel: 0701 69 62 18
Facklig representant: Maria Mazetti, Unionen, telefon 0480 282 55

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila