Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

 • Cirkelledare i svenska som främmande språk, Växjö

  Folkuniversitetet i Växjö söker cirkelledare i svenska som främmande språk. Brinner du för ditt språk, ditt land och dess kultur? Är du nyfiken på andra människor, modig att ta steget att lära ut, engagerad i det du gör? Då är du välkommen att jobba hos oss! Ansök senast 20 april.

 • Cirkelledare i italienska, Kalmar

  Folkuniversitetet i Kalmar söker cirkelledare i italienska. Brinner du för ditt språk, ditt land och dess kultur? Är du nyfiken på andra människor, modig att ta steget att lära ut, engagerad i det du gör? Då är du välkommen att jobba hos oss! Ansök senast 20 april.

 • Cirkelledare i data, Växjö, Kristianstad och Kalmar

  Folkuniversitetet präglas av idén om att ge människor förutsättningar för ett rikare liv genom kunskap och skapande. Nu söker vi dig som brinner lika mycket som vi för denna uppgift, och som med nyfikenhet, mod och engagemang tar dig an uppgiften som cirkelledare i data. Ansök senast den 27 april.

 • Gymnasielärare i kemi och matematik, Malmö

  Vi söker till Folkuniversitetets gymnasieskola Einar Hansengymnasiet gymnasielärare i kemi och matematik 100% med placering i Malmö. Ansök senast 27 april.

 • Gymnasielärare inom teater/film och andra ämnen, Trollhättan

  Folkuniversitetets Gymnasium i Trollhättan är en skola i det lilla formatet med nära kontakt mellan elever och personal. Nu söker vi lärare inom teater, helst med erfarenhet av filmproduktion/filmskapande. Sista ansökningsdag 28 april.

 • Lärare i sfi och svenska som andraspråk, Göteborg

  Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom svenska för invandrare (sfi) och kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi växer och söker dig som är legitimerad och behörig lärare i sfi och svenska som andraspråk. Sista ansökningsdag 28 april.

 • SFI-lärare, Varberg

  Folkuniversitetet i Varberg bedriver utbildning i svenska för invandrare och kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå på uppdrag av Varbergs kommun. Nu söker vi engagerade och legitimerade lärare. Sista ansökningsdag 30 april.

 • Cirkelledare/lärare i svenska som främmande språk

  Folkuniversitetet i Malmö/Lund söker cirkelledare/lärare i svenska som främmande språk. Ansök senast 14 maj.

 • Förskollärare med montessoriutbildning, Halmstad

  Till Montessoriförskolorna Fridhem och Äpplet i Halmstad söker vi legitimerad förskollärare med montessoriutbildning. Ansök senast 17 maj.

 • Sfi-lärare, Uppsala

  Vi söker nu behöriga lärare i svenska som andra språk för vår SFI-verksamhet. Vi bedriver svenskundervisning på studieväg 2 och 3, från kursnivå B till D. Vi har 250  elever fördelade på förmiddags- och eftermiddagstid. Sista ansökningsdag 30 juni 2017.

 • Cirkelledare i språk kvällstid, Stockholm

  Folkuniversitetet söker ständigt cirkelledare i olika språk, från engelska, spanska, franska och italienska till arabiska, hindi, rumänska, turkiska, thailändska, danska, norska, japanska, kinesiska, tagalog, isländska med flera.

 • Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

  Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

 • Cirkelledare i språk, Norrbotten

  Till våra kurser inom folkbildning söker vi nu en cirkelledare i ämnena spanska, franska och engelska. Våra kurser ligger oftast på en till två kvällar i veckan.

 • Lärare i Svenska som andra språk i Härnösand

  Vill du bli en av oss? Eller vet du möjligtvis rätt person för det här jobbet.Folkuniversitetet i Västernorrland söker lärare i Svenska som andra språk med placeringort Härnösand i första hand.

 • Cirkelledare i musik kvällstid, Stockholm

  Folkuniversitetet söker ständigt cirkelledare till olika musikkurser, piano, sång, gitarr och fiol med flera.

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer