Sök Meny
Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

Arbeta som lärare, cirkelledare, mentor eller handledare.

Kursledare i tyska, Uppsala

Varje dag arbetar vi på Folkuniversitetet med spännande kurs- och utbildningsuppdrag för vuxenstuderande. Vill du göra skillnad? Välkommen att bli en av oss!

Cirkelledare DJ/Musikproduktion, Malmö

Folkuniversitetet i Malmö utökar Funkisverksamheten som riktar sig till personer som behöver extra stöd och söker cirkelledare till en kurs i DJ/Musikproduktion. Ansök senast 17 juli.

Gymnasielärare i tyska, Karlstad

Folkuniversitetets gymnasium i Karlstad är en skola där vi förbereder våra elever för vidare studier på universitet eller högskola. Verksamheten genomsyras av kreativitet och nära kontakt mellan elever och lärare. Vi söker nu en engagerad och driven gymnasielärare i tyska till Samhällsprogrammet. Sista ansökningsdag 31 juli.

Cirkelledare barndans Balettakademien, Stockholm

Balettakademien i Stockholm söker cirkelledare till barndans. Sista ansökningsdatum är den 31 juli 2017.

Sfi-lärare, Kristianstad och Hässleholm

Nu söker vi fler lärare till Sfi-skolan i Kristianstad och Hässleholm. Skolorna bedrivs av Folkuniversitetet i samarbete med Jämshögs folkhögskola. Sista ansökningsdag 4 augusti.

Lärare barndans/balett, Balettakademien Umeå

Balettakademien i Umeå söker cirkelledare till barndans och balett. Sista ansökningsdatum är den 5 augusti 2017.

Lärare till vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Inför hösten söker vi legitimerade och behöriga lärare i flertal ämnen på grundläggande eller gymnasial nivå. Sista ansökningsdag är 6 augusti.

Gymnasielärare i Spanska, Malmö

Folkuniversitetets gymnasieskola Einar Hansengymnasiet i Malmö söker gymnasielärare i Spanska, 10%. Ansök senast 6 augusti.

Cirkelledare i flera språk, Malmö och Lund

Folkuniversitetet i Malmö och Lund söker lärare i bosniska, europeisk portugisiska, finska, kinesiska, kroatiska och polska. Ansök senast 6 augusti.

Cirkelledare i flera språk, Malmö och Lund

Folkuniversitetet i Malmö och Lund söker lärare i arabiska, tyska, engelska, spanska och italienska. Ansök senast 6 augusti.

Cirkelledare/lärare i svenska som främmande språk, Malmö/Lund

Folkuniversitetet i Malmö/Lund söker cirkelledare/lärare i svenska som främmande språk. Ansök senast den 6 augusti.

Huvudlärare till Konstskolan, Stockholm

Folkuniversitetet i region Öst söker en huvudlärare för Konstskolan i Stockholm. Sista ansökningsdatum är den 7 augusti.

Utbildare inom "Starta-eget”, Uppland, Gävleborg och Hälsingland

Vi söker dig som är konsult med erfarenhet av utbildning och nyföretagande, och vill arbeta med att utbilda personer med olika bakgrund inom området "Nyföretagande". Sista ansökningsdatum är 11:e augusti.

Gymnasielärare engelska, Karlstad

Folkuniversitetets gymnasium i Karlstad är en skola där vi förbereder våra elever för vidare studier på universitet eller högskola. Verksamheten genomsyras av kreativitet och nära kontakt mellan elever och lärare. Vi söker nu en engagerad och driven gymnasielärare i engelska, men gärna i kombination med några andra ämnen. Sista ansökningsdag 13 augusti.

Lärare i sfi och svenska som andraspråk, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom svenska för invandrare (sfi) och kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i sfi och svenska som andraspråk. Sista ansökningsdatum 14 augusti.

Lärare i svenska som andraspråk för kvällskurser, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom svenska för invandrare (sfi) och kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Vi växer och söker dig som är legitimerad och behörig lärare i sfi och svenska som andraspråk. Sista ansökningsdag 15 augusti.

SFI-lärare, Trollhättan

Folkuniversitetet i Trollhättan bedriver utbildning för nyanlända men även för de som bott några år i Sverige men har fortsatta behov av teoretiska studier i svenska för invandrare (sfi). Vi söker nu en engagerad och legitimerad lärare till verksamheten. Sista ansökningsdag 15 augusti.

SFI-lärare, Skövde

Folkuniversitetet i Skövde bedriver utbildning för nyanlända men även för de som bott några år i Sverige men har fortsatta behov av teoretiska studier i svenska för invandrare (sfi). Vi söker nu en engagerad och legitimerad lärare till verksamheten. Sista ansökningsdag 15 augusti.

Lärare i SFI/SVA-grund, Helsingborg

Folkuniversitetets sfi-verksamhet i Helsingborg växer och vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i sfi och svenska som andraspråk. Sista ansökningsdag 15 augusti.

Cirkelledare i programmering för barn, Lund

Vi söker cirkelledare till Programmeringsklubben i Lund. Ansök senast 15 augusti.

Cirkelledare i franska kvällstid, Stockholm

Inför vårterminen söker Folkuniversitetet i Stockholm en cirkelledare i franska. Sista ansökningsdag 20 augusti.

Cirkelledare i spanska kvällstid, Stockholm

Inför vårterminen söker Folkuniversitetet i Stockholm en cirkelledare i spanska. Sista ansökningsdag 20 augusti.

Cirkelledare i isländska kvällstid, Stockholm

Inför vårterminen söker Folkuniversitetet i Stockholm en cirkelledare i isländska. Sista ansökningsdag 20 augusti.

Cirkelledare i nederländska kvällstid, Stockholm

Inför vårterminen söker Folkuniversitetet i Stockholm en cirkelledare i nederlänska. Sista ansökningsdag 20 augusti.

Kursledare Keramik, Kungsbacka

Folkuniversitetet i Kungsbacka erbjuder dags- och kvällskurser i flera kreativa ämnen så som måleri, sömnad, silversmide etc. Nu söker vi en kursledare till vår keramikverkstad! Sista ansökningsdag 29 augusti.

Cirkelledare i språk, Alingsås

Folkuniversitetet i Alingsås erbjuder dag- och kvällskurser i flera språk.. Nu söker vi kursledare till våra språkkurser med anställning på timbasis från och med september/oktober. Sista ansökningsdag 7 september.

Cirkelledare engelska och/eller italienska, Kungsbacka

Folkuniversitetet i Kungsbacka erbjuder dags- och kvällskurser i flera språk. Nu söker vi en kursledare till våra kurser i italienska och engelska med anställning på timbasis från och med september/oktober. Sista ansökningsdag 12 september.

Cirkelledare i språk kvällstid, Stockholm

Folkuniversitetet söker ständigt cirkelledare i olika språk, från engelska, spanska, franska och italienska till arabiska, hindi, rumänska, turkiska, thailändska, danska, norska, japanska, kinesiska, tagalog, isländska med flera.

Lärare i svenska som främmande språk, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare i svenska som främmande språk/andraspråk. Tillsättning sker löpande.

Cirkelledare i språk, Norrbotten

Till våra kurser inom folkbildning söker vi nu en cirkelledare i ämnena spanska, franska och engelska. Våra kurser ligger oftast på en till två kvällar i veckan.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet