Sök Meny

Cirkelledare - svenska skolan för föräldrar, Malmö

Vill du se människor växa och vara med och leda spännande samtal? Vi utlovar ett givande och roligt extrajobb! Ansök senast den 20 augusti.

Vi söker cirkelledare till föräldracirklar för malmöbor som vill lära sig mer om hur svenska skolan fungerar. Har du erfarenhet och engagemang för interkulturella miljöer kan det vara dig vi letar efter.  

Du blir en del av vårt kunniga och drivna ledarteam som med utgångspunkt i vårt samtalsmaterial hjälper deltagarna utvecklas som föräldrar till barn i svenska skolan.  

Cirkelledaren 

  • planerar, leder och utvärderar föräldracirklar  
  • har kontakt med deltagare och kontaktpersoner  
  • deltar i den pedagogiska utvecklingen av verksamheten  

Vi söker dig som: 

  • har erfarenhet av och kunskap om interkulturella miljöer  
  • har erfarenhet och kunskap inom att leda möten och samtal  
  • är ansvarstagande och självgående  
  • är social och prestigelös  
  • kan arbeta med undervisning i studiecirkelform några timmar per vecka under terminerna, huvudsakligen eftermiddags- och kvällstid  
  • är kommunikativ och bra på att anpassa budskapet efter mottagaren  
  • har nyfikenhet, mod och engagemang  

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv är med och påverkar innehållet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättandet av tjänsten.   

Folkuniversitetet är ett studieförbund med en verksamhet omfattande folkbildning och vuxenutbildning, skolor samt uppdragsutbildning för företag, organisationer och myndigheter. Vi är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Distrikt Syd omfattar Lund, Malmö, Trelleborg och Ystad.  

"Svenska skolan för föräldrar" är ett projekt som arbetar för att alla föräldrar ha lika möjligheter att känna till och förstå hur skolan och utbildningen fungerar. Föräldrarna ska ha möjlighet att lära sig hur de helt konkret kan stödja sina barns lärande i skolan. Genom samtal i föräldrarcirklar lär deltagarna tillsammans och av varandra.  

 

Ansökan

Välkommen med din CV och ett presentationsbrev! Vi sparar dessa i vår databas och kontaktar dig efter semestrarna. 

Ev frågor besvaras av Luisa Carbonelli (luisa.carbonelli@folkuniversitetet.se), men vi påminner om att det är semestertider och det kan dröja med svar. 

Anställningsform

Objektsanställning (timanställning) 

Arbetstid 

Eftermiddagar/kvällar 

Lön

Enligt avtal 

Ansökningar tas enbart emot via vårt rekryteringssystem.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila