Sök Meny
Cirkelledare barndans Balettakademien, Stockholm

Cirkelledare barndans Balettakademien, Stockholm

Balettakademien i Stockholm söker cirkelledare till barndans. Sista ansökningsdatum är den 31 juli 2017.

Balettakademien i Stockholm är en del av Folkuniversitetet och grundades 1957 och har sedan dess utvecklats till en av Nordens ledande dansskolor. Många av Sveriges mest framgångsrika dansare, musikalartister och koreografer har utbildats på Balettakademien. Vi erbjuder kurser i dans för barn, ungdomar och vuxna och här finns också heltidsutbildningar inom dans och musikal samt daglig träning för professionella dansare.

Balettakademien söker nu, med start i augusti 2017, en danspedagog för barn mellan 3-12 år med inriktning balett. I arbetet ingår undervisning, förberedelsetid samt efterarbete och du ansvarar för att dina kurser genomförs utifrån Folkuniversitetets riktlinjer.

Vi söker dig som är kreativ och inspirerande och har erfarenhet av att undervisa barn (minimum 2 års erfarenhet). Vi ser gärna att du har utbildning inom danspedagogik eller motsvarande. Du bör ha en bra grund i balett, anatomi och rytmik och du har en god förmåga att anpassa din undervisning efter både individ och grupp. Du har ett genuint intresse av att arbeta med balett för barn i yngre åldrar. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga då det tidvis är en hel del kontakt med barn och föräldrar/anhöriga. Kunskaper i engelska är önskvärt.

Vissa av klasserna ackompanjeras av pianist och det är därför bra om du har erfarenhet av undervisning till levande musik.

Anställningsform:

Objektsanställning (timanställning), helg

För mer information/frågor:

Balettakademien Stockholm

Anna-Karin Steen

Anna-karin.steen@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter:

Lärarförbundet:  Claes Forsslöf, tel. 08-508 40 890

Lärarnas riksförbund: Niklas Keyser, tel. 08-613 25 32

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 31/7. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

Om Folkuniversitetet

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Mer information hittar du på Folkuniversitetet.se.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet