Sök Meny

Cirkelledare datakunskap, Alingsås

Folkuniversitetet i Alingsås erbjuder dag- och kvällskurser i datakunskap och vi söker nu efter en kursledare till verksamheten. Sista ansökningsdag 3 december.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Brinner du för pedagogisk förnyelse? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Tjänsten

Folkuniversitetet i Alingsås erbjuder kurser på alla nivåer, från nybörjare till avancerad nivå och kurserna förläggs enligt överenskommelse dagtid och/eller kvällstid. Kurserna riktar sig till vuxna och vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv har stor möjlighet att påverka undervisningen.

Vi söker efter kursledare till kurser inom Word, Excel, Powerpoint och surfplatta/smartphone. Under vårterminen 2018 omfattar uppdraget i nuläget tre timmar per vecka för respektive kurs.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom ett eller flera av följande områden:

Word
Excel
Powerpoint
Surfplatta/smartphone

Du bör även ha goda kunskaper i svenska och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna eller har annan erfarenhet av att leda grupper. Du behöver ha goda kunskaper och intresse för datorer, digitala medier och digital pedagogik. Vi ser gärna att du har viljan och förmågan att arbeta självständigt, är van att ta initiativ samt har en god social förmåga.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Timanställning. Som utgångpunkt gäller tre timmar i veckan för respektive kurs med möjlighet till utökad undervisningstid. Tillträde februari 2018.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via vår e-rekrytering senast 2017-12-03. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor
Carolina Harvonen (utbildningsledare) 0300-68 61 19, carolina.harvonen@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet Sverige

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!

 

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet