Cirkelledare engelska och/eller italienska, Kungsbacka

Folkuniversitetet i Kungsbacka erbjuder dags- och kvällskurser i flera språk. Nu söker vi en kursledare till våra kurser i italienska och engelska med anställning på timbasis från och med september/oktober. Sista ansökningsdag 12 september.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Brinner du för pedagogisk förnyelse? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv har stor möjlighet att påverka undervisningen.

Tjänsten

Vi erbjuder kurser på alla nivåer, från nybörjare och uppåt. Kurserna förläggs enligt överenskommelse dagtid och/eller kvällstid. Våra kursdeltagare är vuxna och undervisningen genomsyras av en kommunikativ språksyn. Under höstterminen 2017 omfattar uppdraget i nuläget två timmar/vecka/ämne.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har väldigt goda kunskaper i något av följande språk:

• engelska
  • italienska

Därtill bör du ha goda kunskaper i svenska och det är väldigt meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna eller har annan erfarenhet av att leda grupper. Du ser möjligheter, är van vid att ta initiativ och intresserad av kultur- och samhällsfrågor som rör de länder där språket talas. Eftersom vi arbetar med webbstöd på våra kurser ser vi gärna att du har kunskap om och erfarenhet av datorer, digitala medier och digital pedagogik.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Timanställning. Som utgångspunkt gäller två timmar/vecka under höstterminen med ev möjlighet till utökning. Tillträde snarast möjligt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via vår e-rekrytering senast 2017-09-12. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor
Anne Sophie Woxen (utbildningsadministratör) 0300-68 61 14, annesophie.woxen@folkuniversitetet.se

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet