Sök Meny

Cirkelledare i italienska, Norrköping/Motala

Folkuniversitetet Norrköping och Motala söker lärare i italienska för undervisning i kvällskurser. Sista ansökningsdag är 28 september.

Vi söker dig som har/ eller vill få erfarenhet av att undervisa vuxna i italienska. Du har italienska som modersmål eller motsvarande kompetens och du har gärna också studerat pedagogik på högskola/universitetet.

Våra kurser flera gånger under höst och vår. Just nu är vi behov av en som kan leda kvällskurser i italienska i Norrköping och Motala med start så snart som möjligt.

Goda kunskaper i svenska är meriterande. Kurserna ges på timmar och på kvällstid. Det är därför fördelaktigt om du finns i vår regionala närhet.

På våra kurser studerar personer från hela världen och vi har grupper på olika nivåer från nybörjare (A1) till avancerad nivå (C1). Deltagarna är motiverade och kurserna håller ett högt tempo. Vår undervisning genomsyras av en kommunikativ språksyn.

Anställningsform: Objektsanställning deltid
Lön: Enligt avtal

Låter det intressant skicka ditt CV och ett personligt brev till mig omgående.
Kontakt: Åsa Forsman, Verksamhetsledare, Folkuniversitetet, asa.forsman@folkuniversitetet.se, 013-102069

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.