Cirkelledare i musik

Cirkelledare i musik kvällstid, Stockholm

Folkuniversitetet söker ständigt cirkelledare till olika musikkurser, piano, sång, gitarr och fiol med flera.

Folkuniversitetet i Stockholm bedriver öppen kursverksamhet i bland annat musik. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt kursutbud och vill gärna ha kontakt med dig som kan arbeta med vuxenutbildning i cirkelform, några timmar per vecka - huvudsakligen kvällstid. Behov av cirkelledare uppstår även nu och då till vårt grundutbud som t.ex. sång, piano och gitarr, därför är du välkommen att söka även till dessa tjänster.

Arbetsuppgifter

• Undervisning, förberedelse, planering och efterarbete. Delta i utvecklingsarbete enligt överenskommelse
  • Kvalitetsarbete genom att ta del av förväntningar inför kursen och utvärderingar efter kursens slut.
  • Deltagarkontakter mellan lektionerna relaterade till kursinnehåll t.ex. förberedelser eller hemuppgifter.

Cirkelledare inom Folkuniversitetet ska vid tillträdet ha:

• Pedagogisk förståelse eller pedagogisk erfarenhet.
  • Sakkunskap i ämnet/arbetslivserfarenhet i ämnet
  • Erfarenhet av och ett aktivt intresse för vuxenpedagogik
  • Grundläggande IT-kunskaper

Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning. Önskvärda personliga egenskaper är vilja och förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp, en god social förmåga, god initiativförmåga, positiv inställning till förändring och utveckling samt ett etiskt förhållningssätt.

Ansökan: Välkommen med din CV och ett presentationsbrev! Vi sparar dessa i vår databas och kontaktar dig vid behov.
Anställningsform: Objektsanställning (timanställning)
Lön: Enligt avtal

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet