Cirkelledare i programmering för barn, Lund

Vi söker cirkelledare till Programmeringsklubben i Lund. Ansök senast 15 augusti.

Programmeringsklubben är en kurs för 10-12-åringar i grundläggande programmering med hjälp av Scratch. Scratch är ett visuellt programmeringsspråk utvecklat för barn. Fokus ligger på grundläggande programmeringsbegrepp och datalogiskt tänkande och att lära ut på ett lekfullt sätt. I slutet av kursen får deltagarna även prova att skriva kod.

Vi söker dig som har goda grundläggande kunskaper i programmering och datalogiskt tänkande, men minst lika viktigt är att du är engagerad och inspirerande. Du får gärna ha erfarenhet av att undervisa eller jobba med barn. Du är självgående och anpassar dig efter deltagarna nivå och önskemål.

Kursen är på 10 tillfällen, totalt 20 studietimmar à 45 minuter. Det finns ett färdigt kursupplägg att utgå ifrån.

Ansökan: Välkommen med ditt CV och ett presentationsbrev. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem

Anställningsform: Objektsanställning (timanställning)
Placering: Lund
Arbetstid: Onsdagskvällar
Lön: Timlön enligt avtal
Sista ansökningsdag: 15 augusti 2017
Vid frågor: Maria Hansson 040-691 82 66

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet