Sök Meny

Danslärare, Halmstad/Falkenberg

Folkuniversitetet söker mångsidig danslärare för hösten 2017 till Halmstad och Falkenberg. Ansök senast den 30 november.

Relaterad information

Vi söker dig med bred kompetens för undervisning i grupper, från nybörjare till avancerad nivå som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Våra elever som främst består av barn och unga. De dansar för att utvecklas, förverkliga sina drömmar, använda sin fantasi men även för att ha roligt. Varje vår termin avslutas med en stor dansföreställning.

För denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av dansundervisning för barn och unga samt en utbildning i ämnet eller annan utbildning med inriktning dans som tillsammans med erfarenhet kan bedömas likvärdig. 

I din roll som danslärare är det viktigt att du självständigt tar ansvar för dina uppgifter. Du har ett engagemang och driv och är inte rädd för att prova nya arbetssätt och ny teknik för att utveckla såväl dina elever som din undervisning. Vidare ser vi att du är lyhörd samt kan kommunicera och har en god samarbetsförmåga i mötet med elever, föräldrar och kollegor. Har du erfarenhet av arbete i mångkulturell miljö ser vi det som positivt.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.  Deltid med möjlighet till utökning i olika projekt. Undervisningen sker främst kvällar och helger.  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden. 

För mer information/frågor

annakarin.sjostrom@folkuniversitetet.se

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 30 november. Sök tjänsten

 

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet