Sök Meny

Gymnasielärare i biologi och naturkunskap, Malmö

Vi söker till Folkuniversitetets gymnasieskola Einar Hansengymnasiet i Malmö en gymnasielärare i biologi och naturkunskap - vikariat 70%. Ansök senast 4 november.

Folkuniversitetet präglas av idén om att ge människor förutsättningar för ett rikare liv genom kunskap och skapande. Nu söker vi dig som brinner lika mycket som vi för denna uppgift, och som med engagemang, kompetens och intresse för ungdomar tar dig an uppgiften som timvikarie i matematik på vår skola mitt i centrala Malmö.

På skolan finns en anda som är viktig att förvalta. Den handlar om vikten av att få vara den man är, att synas, att bli lyssnad till. Det ska helt enkelt vara roligt att komma till skolan, oavsett om man jobbar där som elev eller som anställd.

Då vår ordinarie lärare går på föräldraledighet i januari behöver vi en vikarie under januari - mars 2019. Förutom naturkunskap 1b och 2 med vardera en klass ingår undervisning i biologi 2 med en klass samt gymnasiearbete med åk 3 - (Natur).

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med engagerade människor. Du får också jobba på en fristående skola vars huvudman inte har några särintressen - vare sig politiska, religiösa, fackliga eller ekonomiska. I arbetet ingår att planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan samt inom yrket förekommande arbetsuppgifter.

Vår förväntan på dig:

  • Du är eller är på väg att bli behörig, legitimerad lärare inom biologi och/eller naturkinskap
  • Du har erfarenhet av att undervisa i biologi och/eller naturkunskap på gymnasiet
  • Du är engagerad, flexibel och har ett modernt tänk kring undervisning
  • Du har tydligt elevfokus och drivs av att se ungdomar utvecklas
  • Du kommer att arbeta i ett arbetslag varför god samarbetsförmåga är viktig.

Inte minst så vill vi att du bidrar till vår Folkuniversitetsanda med entusiasm och positivt tänkande! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För tjänsten gäller:
Placering: Malmö
Anställning: Vikariat 70%, ferietjänst, den arbetsplatsförlagda tiden är schemalagd till måndag eftermiddag samt tisdag - torsdag.
Tillträde: 2019-01-08
Ansökan: Senast sön 4 november 2018.
Frågor om tjänsten: Kontakta rektor Johan Holgersson, tel: 040-691 83 31.

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Ansökningar tas endast emot via vårt e-rekryteringsverktyg.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila