Sök Meny

Gymnasielärare i idrott och hälsa, Stockholm

Kungstensgymnasiet söker från och med den 13 augusti en legitimerade gymnasielärare i idrott och hälsa på 55%.Sista dag för ansökan är den 1 maj.

Folkuniversitetet är huvudman för en gymnasieskola i Stockholms innerstad - Kungstensgymnasiet. Vi erbjuder Sam-sam, Sam-beteende, Ek-ek samt Estetiska programmet, med profilering mot fotografi. Gymnasieskolan har ca 400 elever. I byggnaden finns också en mängd andra utbildningar och kurser. Vi har en internationell profil och vi söker ämnesövergripande kopplingar som manifesteras i återkommande arbete i projektform. Vår elevsyn bygger på en tilltro till människans inneboende möjligheter och vi betonar grupprocessen som en gynnsam förutsättning för individens lärande. Vår höga ambitionsnivå gör arbetet utvecklande och stimulerande. Arbetslaget gör den enskilde läraren ännu lite bättre.

Vi söker från och med den 13 augusti en legitimerade gymnasielärare i idrott och hälsa på 55% .

Vi tror att du har gedigna ämneskunskaper och brinner för att arbeta med ungdomar och deras utveckling. Du söker efter beröringspunkter mellan ditt eget och övriga ämnen samt med vår omvärld. Du inser utifrån detta att samarbete med andra lärare är essentiellt för att lyckas med uppdraget eftersom det som händer i det egna klassrummet är en mindre del av en större helhet. Dessutom värdesätter du möjligheten att arbeta i en stor och mångfacetterad utbildningsorganisation.
Endast behöriga sökande är aktuella för oss.

Tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.

Du kan läsa mer om vårt gymnasium på vår hemsida www.kungstensgymnasiet.se

Fackliga representanter:
Lärarförbundet: Nicklas Keyser Lärarförbundet tfn 08-613 25 32
Lärarnas riksförbund: Per-Arne Blomberg (Lärarnas Riksförbund) tfn 08-613 25 10

OBS! Vi undanber oss alla försök att sälja in ytterligare annonsering eller liknande.

Sista dag för ansökan är den 1 maj 2018.

Kontakt
Karin Lennermark
Rektor
karin.lennermark@folkuniversitetet.se
070 169 77 11

Tomas Lilja
Bitr rektor
tomas.lilja@folkuniversitetet.se
070 169 77 00

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila