Sök Meny

Gymnasielärare i Matematik, Trollhättan

Folkuniversitetets Gymnasium i Trollhättan är en skola i det lilla formatet med nära kontakt mellan elever och personal. Nu söker vi lärare med behörighet att undervisa i Matematik. Sista ansökningsdag 28 januari.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Är pedagogisk förnyelse viktigt för dig? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig!

Tjänsten

Verksamheten genomsyras av ett internationellt perspektiv och delar av undervisningen sker på engelska. Skolan erbjuder samhällsvetenskapligt, ekonomiskt och estetiskt program. Vi har behov av en lärare med behörighet att undervisa i Matematik. Beroende av behörighet kan tjänsten eventuellt även kombineras med undervisning i annat undervisningsämne.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som lärare:

  • Planering och genomförande av lektioner i aktuella ämnen
  • Klassföreståndarskap och mentorskap
  • Medverkan i arbetslag
  • Medverkan i skolans olika aktiviteter

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som är behörig lärare och ytterligare relevant utbildning och erfarenhet är meriterande. Du ska även ha god IT-kompetens och gärna ha vana av Mac-datorer.

Tjänsten innebär att du kommer att vara delaktig i utvecklingsarbetet av skolverksamheten. Vi ser det som en självklarhet att du anser det är viktigt att alla elever ska kunna utvecklas kunskapsmässigt och socialt utifrån sina förutsättningar. Eftersom skolan är internationell, och delar av undervisningen ges på engelska, ser vi gärna att du är engelsktalande men det är inget krav.

​Som medarbetare på Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa ditt arbete och locka fram varje individs potential. Det är viktigt att du är van att arbeta självständigt och lösningsfokuserat samt har ett positivt driv. Du ska vara flexibel, lyhörd och strukturerad, du förväntas att delta aktivt i arbetslagets gemensamma arbete. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning heltid med tillträde april 2018.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2018-01-28 via vår e-rekrytering. Observera att vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor
Daniel Jonlund (Gymnasierektor) 0520-50 50 70, daniel.jonlund@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Almerisa Custovic (Lärarnas Riksförbund) 0520-50 50 74, almerisa.custovic@folkuniversitetet.se

​Om Folkuniversitetet Sverige
Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila