Konsultperson

Konsult med erfarenhet av företagande samt undervisning inom "Starta-eget”, Uppland, Gävleborg och Hälsingland

Vi söker dig som är konsult med erfarenhet av utbildning och nyföretagande, och vill arbeta med att utbilda personer med olika bakgrund inom området "Nyföretagande". Sista ansökningsdatum är 11:e augusti.

Vill du vara med och göra skillnad? Varje dag arbetar vi med att utbilda arbetssökande, studenter inom våra YH-program, nyanlända inom SFI och många fler.

På Folkuniversitetet arbetar många personer med ett genuint intresse för utbildning. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda personer med olika bakgrund inom området "Nyföretagande".

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från att undervisa i ämnet. Samtidigt vill vi att du själv ska ha drivit ett eget företag eller gör det fortfarande. Du ska helt enkelt veta hur ett företag kan startas och ta sig från bra till bäst. Du ska också vara en pedagogisk praktiker med metoder och redskap som väcker glöd hos de som vill starta eget.

Vi har höga krav på bland annat bemötande- och handlingskompetens, de personliga egenskaperna är viktiga. Du är lösningsfokuserad och flexibel och du ser förändringar som möjligheter.

Om anställningen

Visstid eller heltid. Konsult eller anställning beroende på uppdragens omfang.

Placering: Vi har verksamhet i följande regioner: Uppland, Gävleborg och Hälsingland

Arbetstid: deltid eller heltid, efter överenskommelse

sandra.cuhrt@folkuniversitetet.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag är 11:e augusti.

Om Folkuniversitetet

Folkuniversitetet är ett studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet, är fristående i förhållande till politiska, religiösa och fackliga rörelser. Folkuniversitetets uppgift är att arbeta med folkbildning och vuxenutbildning. En viktig angelägenhet för Folkuniversitetet är att utveckla nya former och metoder inom utbildning samt att verka för en ökad internationalisering av studiearbetet. Folkuniversitetet består av fem stiftelser i fem universitetsorter över landet. Uppsalastiftelsen (Mitt) ansvarar för verksamheten i Uppsala, Gävleborg, Västmanland, Örebro och Dalarna.

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet