Sök Meny

Kursledare, Gislaved

Folkuniversitetet söker kursledare till Gislaved. Sista ansökningsdag är den 5 augusti.

Folkuniversitetets verksamhetsidé handlar om att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Vi är ett icke-vinstdrivande studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet och högskolor och är fristående i förhållande till politiska, religiösa och fackliga rörelser.

Just nu söker vi kursledare i Engelska, Italienska, Portugisiska, Bokslut & Årsredovisning, Bokföring & Redovisning, Inredning/Styling, Akvarell med tusch, Klädsömnad & mönsterteknik, Vegetarianism, Foto, Måleri, samt Affärsetik & Antikorruption.

Har du ett intresse/hobby inom detta område som du vill dela med dig av? Skulle det vara roligt att någon kväll i veckan inspirera andra till få lära sig av det du kan?
Det är inte många ämnen som är främmande för oss, vi är intresserade och nyfikna av det mesta. Hos oss finns allt från nybörjarkurser till möjlighet att fördjupa sig ett ämne. Hör av dig till oss med ditt intresseområde.

Vad önskar vi av dig?
Du behöver ha tillräckligt grundliga kunskaper i ditt ämne för att kunna lära ut det till andra. Det är önskvärt att du även har någon form av pedagogisk utbildning/erfarenhet sedan tidigare.

Vad får du av oss?
Som kursledare hos oss får du genomgå en kvalitativ utbildning för att förstå folkbildningens tanke och pedagogik. Du har nära kontakt med vår folkbildningsansvariga verksamhetsutvecklare och verksamhetsledare och ges möjlighet att delta i aktiviteter tillsammans med andra kursledare. Bland dina blivande kollegor finns lång erfarenhet och massor med inspiration att ta del av.

Vår kursverksamhet finner du här:
www.folkuniversitetet.se/Jonkoping
www.folkuniversitetet.se/Varnamo
www.folkuniversitetet.se/Gislaved

För mer information och frågor:
Michaela Zankl, regionchef, michaela.zankl@folkuniversitetet.se, 08-789 41 11 (v 29-30)
Anita Brun Nilsson, verksamhetsledare, anita.brun-nilsson@folkuniversitetet.se, 0701-69 43 97 (v 31-32)

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila