Sök Meny

Kursledare Keramik, Kungsbacka

Folkuniversitetet i Kungsbacka erbjuder dags- och kvällskurser i flera kreativa ämnen så som måleri, sömnad, silversmide etc. Nu söker vi en kursledare till vår keramikverkstad! Sista ansökningsdag 29 augusti.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Brinner du för pedagogisk förnyelse? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv har stor möjlighet att påverka undervisningen.

Tjänsten

Vi erbjuder keramikkurser på både kväll- och dagtid och som riktar sig till nybörjare och mer erfarna. Våra kursdeltagare är vuxna och undervisningen bygger på individens egna kreativitet. Under höstterminen 2017 omfattar uppdraget i nuläget sex timmar/vecka.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet i keramik. Du ska kunna de klassiska teknikerna så som ringla, kavla, tumma och dreja. Därtill är det viktigt att du har kunskaper om glasering och engobering. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna eller har annan erfarenhet av att leda grupper.
Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Timanställning. Som utgångspunkt gäller sex timmar/vecka under höstterminen med ev möjlighet till utökning.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via vår e-rekrytering senast 2017-08-29. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

För mer information och frågor
Carolina Harvonen (utbildningsledare) 0300-68 61 19, carolina.harvonen@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet