Lärare i bosniska, kroatiska, serbiska

Folkuniversitetet Linköping och Norrköping söker lärare i bosniska, kroatiska och serbiska för undervisning på kvällskurser. Sista ansökningsdag 31 augusti.

Vi söker dig som har/ eller vill få erfarenhet av att undervisa vuxna i bosniska, kroatiska, serbiska. Du har språket som modersmål eller motsvarande kompetens och du har gärna också studerat pedagogik på högskola/universitetet.

Våra kurser flera gånger under höst och vår. Just nu är vi behov av en som kan leda kvällskurser i spanska i Linköping och Norrköping med start i mitten på september.

På våra kurser studerar personer från hela världen och vi har grupper på olika nivåer från nybörjare (A1) till avancerad nivå (C1). Deltagarna är motiverade och kurserna håller ett högt tempo. Vår undervisning genomsyras av en kommunikativ språksyn.

Anställningsform: Objektsanställning deltid
Lön: Enligt avtal
Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Låter det intressant skicka ditt CV och ett personligt brev till mig omgående.

Kontakt: Åsa Forsman, Verksamhetsledare, Folkuniversitetet, asa.forsman@folkuniversitetet.se, 013-102069