Lärare i SFI/SVA-grund, Helsingborg

Folkuniversitetets sfi-verksamhet i Helsingborg växer och vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i sfi och svenska som andraspråk. Sista ansökningsdag 15 augusti.

Om oss
Välkommen till en stor och mångfacetterad organisation där kreativitet och kunskap är viktigt. Hos oss får du stort utrymme att utvecklas, utforma din undervisning och ditt arbetssätt själv och tillsammans med arbetslaget. Vår undervisning bygger på folkbildningens grunder och utgår alltid från individens behov. Vi tycker att lärare ska göra det de är bäst på - att undervisa. Därför gör vi allt vi kan för att minimera de administrativa uppgifterna för lärarna.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med planering, undervisning, viss administration och andra vanligt förekommande uppgifter.

Om dig

• Du är behörig lärare i sfi eller svenska som andraspråk eller är på väg mot behörighet.
  • Du har vana vid att arbeta med Skolverkets kursmål och betygskriterier.
  • Du har kunskap om, intresse för och vana vid att arbeta med digitala hjälpmedel som ett naturligt sätt i undervisningen.
  • Du har lätt för att samarbeta och trivs med kollegialt lärande.

Du är lösningsfokuserad, generös med ditt kunnande och tar ett stort eget ansvar. Du möter våra deltagare med ödmjukhet och respekt samt är aktiv i löpande förändrings- och utvecklingsarbete.

Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och dina handledaregenskaper. I arbetet får du stöd i ditt arbetslag där du också delar med dig av dina erfarenheter.

Relevant arbetslivserfarenhet och lärarlegitimation är meriterande

Om anställningen
Tillsvidareanställning, omfattning kan diskuteras. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tillträde i september 2017.

Arbetsplats
Gasverksgatan 15-17, Helsingborg

Anna-Lena Bergman, verksamhetsledare. Tel 042-385623
anna-lena.bergman@folkuniversitetet.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017-08-15 via vårt e-rekryteringssystem.

Intervjuer kommer att ske fram till första veckan i juli och återupptas andra veckan i augusti

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet