Lärare i Svenska som andra språk i Härnösand

Vill du bli en av oss? Eller vet du möjligtvis rätt person för det här jobbet.Folkuniversitetet i Västernorrland söker lärare i Svenska som andra språk med placeringort Härnösand i första hand.

Du ska ha lärarexamen och minst 30 hp i svenska som andra språk. Meriterande är om du har kunskaper om CEFR (Europeiska nivåskalan). Du ska ha minst två års erfarenhet av undervisning de senaste tre åren som ska motsvara heltid.

Vår undervisning genomsyras av en kommunikativ språksyn.
Du som söker skall ha en känsla för noggrannhet och kvalitè.

För att lyckas i arbetet tror vi att du:

- har god sammarbetsförmåga
- har ett kvalitétsmedvetet perspektiv
- har en god pedagogisk förmåga

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består förutom undervisning att dokumentera, uppdatera dig vad som händer på arbetsmarknaden. Skapa och upprätthålla en god dialog med näringslivet, Arbetsförmedlingen och samverka med andra aktörer som bedriver arbetsmarknadsutbildningar. Utbildningen sker i mindre grupper och arbetsuppgifterna är varierande och innebär att undervisa deltagare från olika kulturer vilket kräver en god pedagogisk förmåga och flexibilitet.

Anställningsform: Heltid med provanställning
Lön: Enligt avtal
Kontakperson: Tarin Nordlund

Välkommen med din ansökan!

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet