Lärare i svenska som andraspråk, Uppsala

Nu söker vi dig som vill bli en del av våra personalutbildningar på uppdrag av kommuner, företag, landsting mm. Kurserna sträcker sig från nybörjarnivå till avancerad nivå. Sista ansökningsdag är 31 december 2017.

Folkuniversitetet i Uppsala söker lärare i svenska som andraspråk. Nu söker vi dig som vill bli en del av våra personalutbildningar. Vi anordnar både personalutbildningar på uppdrag av kommuner, företag, landsting mm. Kurserna sträcker sig från nybörjarnivå till avancerad nivå.

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i svenska och gärna en utbildning inom det pedagogiska eller språkvetenskapliga området.

Är du utbildad lärare i svenska eller har tidigare arbetslivserfarenhet inom området är det meriterande. Då vi i många fall får uppdrag att undervisa vårdpersonal inom svenska är det också meriterande om du har arbetat inom sjukvården eller inom medicinsk forskning.

Varaktighet: tidsbegränsad

Arbetstid: varierande efter överenskommelse, både deltid och heltid kan bli aktuellt beroende på uppdrag.

Lön: Fast timlön

Kontaktperson: Åse Granberg, utbildningsledare, 073-66 100 33

Sista ansökningsdag: 2017-12-31

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Om Folkuniversitetet

Folkuniversitetet är ett studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet, är fristående i förhållande till politiska, religiösa, fackliga rörelser och fritt från vinstintresse. Folkuniversitetets uppgift är att arbeta med folkbildning och vuxenutbildning. Folkuniversitetet består av fem stiftelser i följande universitetsorter Lund, Göteborg, Stockholm, Umeå och Uppsala. Uppsalastiftelsen (Mitt) är verksam i Uppsala, Gävleborg, Västmanland, Örebro och Dalarna. På Folkuniversitetet Uppsala arbetar mer än 200 personer med ett genuint intresse för utbildning.

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.