Sök Meny

Lärare till personal- och företagsutbildning, Stockholm

Folkuniversitetet i Stockholm söker lärare till vår verksamhet inom personal- och företagsutbildning. Störst behov har vi i svenska som främmande språk och engelska. Sista ansökningsdatum är den 3 december.

Folkuniversitetet är ett studieförbund fritt från kommersiella, politiska och religiösa intressen. Överskott återinvesteras i verksamheten. Vi präglas av idén om att kunskap och skapande ger människor förutsättningar för ett rikare liv. Vid sidan av det öppna programmet med studiecirklar och kurser driver vi en gymnasieskola, konst- och kulturutbildningar, yrkeshögskoleutbildningar, Komvux, sfi, arbetsmarknadsinsatser samt personal- och företagsutbildning.

Vår verksamhet inom personal- och företagsutbildning växer och vi har den stora glädjen att rekrytera lärare i flera kurser. Störst behov har vi i svenska som främmande språk och engelska. Du har kunskap om Europarådets referensram för språk och kan undervisa hela vägen till och med C2. Därtill är du kunnig i affärsspråk och kan ta dig an nya språkområden efter förfrågan.

Du arbetar nära vår utbildningsadministratör som hanterar inkomna förfrågningar. För dig är det självklart att uppdrag kan starta med kort varsel och du driver självständigt ditt uppdrag utifrån företagens kravspecifikationer och ramar för innehåll. Du är van vid att ta dig mellan olika företag och håller en bra struktur i ditt arbete.

Vi arbetar främst med timanställning och det förekommer såväl korta som längre uppdrag.

Frågor om verksamhet och tjänst:

Charlotte Westermark, utbildningsadministratör: 08-789 41 72

Facklig representant:

Claes Forsslöf (Lärarförbundet): 076-842 07 63

Sista ansökningadatum 3 december

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet