Sök Meny

Lärare till vuxenutbildning, Göteborg

Folkuniversitetet i Göteborg bedriver utbildning inom kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Inför hösten söker vi legitimerade och behöriga lärare i flertal ämnen på grundläggande eller gymnasial nivå. Sista ansökningsdag är 6 augusti.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Är pedagogisk förnyelse viktigt för dig? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig. Hos oss finns en kreativ lärmiljö med kompetenta och engagerade lärare som sätter det personliga mötet och kunskapen i centrum. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en miljö där du själv är med och påverkar innehållet.

Tjänsterna

I våra lokaler på Polstjärnegatan och Olskrokskgatan i Göteborg bedriver vi utbildning inom kommunal vuxenutbildning. Undervisning bedrivs dag- och kvällstid. Du kommer att ingå i ett lärararbetslag med nära samarbete med elevstödsteam och skolledning.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig med lärarlegitimation och ämneskompetens. Du behöver en god digital kompetens och ett stort intresse för IKT som ett pedagogiskt verktyg.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Det är viktigt att du är van att arbeta självständigt och lösningsfokuserat samt har ett intresse för verksamhetsutveckling. Du ska vara flexibel, lyhörd och strukturerad och du förväntas delta aktivt i arbetslagets gemensamma arbete. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Vi söker ett antal lärare till hel- och deltidstjänster samt vikariat. Omfattning och ämnesinriktningar är beroende av framtida beställningar. Tillträde hösten 2017.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017-08-06 via vår e-rekrytering. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och intervjuer sker i augusti.

För mer information och frågor
Monica Lantz (utbildningsledare) 031-389 87 52, monica.lantz@folkuniversitetet.se

Fackliga representanter
Karin Eriksson Jeanson (Lärarförbundet) 0708-18 78 53, karin.eriksson.jeanson@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet