Sök Meny

Lärare vuxenutbildning gymnasial nivå, Varberg

Folkuniversitetet i Varberg söker engagerad och legitimerad lärare till verksamheten i engelska och samhällskunskap. Sista ansökningsdag är 29 september.

Relaterad information

Folkuniversitetet i Varberg bedriver kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå och utbildning i svenska för invandrare (sfi) på uppdrag av Varbergs kommun. Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Brinner du för pedagogisk förnyelse? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Tjänsten

I våra moderna och ljusa lokaler bedriver vi utbildning i svenska för invandrare och kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå. I lokalerna förekommer även annan verksamhet i Folkuniversitetets regi, såsom folkbildning och arbetsmarknadsuppdrag, vilket bidrar till en kreativ och spännande arbetsmiljö.

Undervisningen i de gymnasiala vuxenkurserna sker både som schemalagd undervisning och i form av flexibel-/distansundervisning med handledning. Vi söker nu lärare i engelska och i samhällskunskap på deltid.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig med lärarlegitimation och goda ämneskunskaper. Du har god digital kompetens och ett intresse för informations- och kommunikationsteknikfrågor (IKT). Det är viktigt att du är van att arbeta självständigt och lösningsfokuserat samt har ett intresse för verksamhetsutveckling.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Du ska vara flexibel, lyhörd och strukturerad och du förväntas delta aktivt i arbetslagets gemensamma arbete. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Visstidsanställning eller tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på deltid, omfattning beroende på ämneskombination. Tillträde omgående.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV, lärarlegitimation och personligt brev senast 2017-09-29 via vår e-rekrytering. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

För mer information och frågor
Louise Bobeck tfn 031-10 65 96 louise.bobeck@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet Sverige
Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!

 

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet