Sfi-lärare, Kristianstad och Hässleholm

Nu söker vi fler lärare till Sfi-skolan i Kristianstad och Hässleholm. Skolorna bedrivs av Folkuniversitetet i samarbete med Jämshögs folkhögskola. Sista ansökningsdag 4 augusti.

Sfi-skolan i Kristianstad och Hässleholm fortsätter att växa. Vill du vara en del av vårt dynamiska gäng och utveckla vår Sfi-skola? Nu söker vi drivna och engagerade Sfi-lärare till våra verksamheter i Kristianstad och Hässleholm.

Välkommen till en stor och mångfacetterad organisation där kreativitet och kunskap är viktigt. Hos oss får du stort utrymme att utvecklas, utforma din undervisning och ditt arbetssätt själv och tillsammans med din grupp och ditt arbetslag.

Vår undervisning bygger på folkbildningens grunder och utgår alltid från individens behov. För att trivas hos oss så är det viktigt att du är en person som är beredd på att vara flexibel i din arbetssituation. Folkuniversitetet är en dynamisk arbetsplats och vi förutsätter att våra medarbetare tar ett stort eget ansvar, möter våra deltagare med ödmjukhet och respekt samt är redo att vara en aktiv part i löpande förändrings- och utvecklingsarbete.

Utbildning/erfarenhet

• Du är behörig lärare i svenska som andraspråk eller är på väg mot behörighet. Meriterande med utbildning inom specialpedagogik.
  • Du har vana vid att arbeta med Skolverkets kursmål och betygskriterie.
  • Du har lätt för att samarbeta och trivs med kollegialt lärande.
  • Om du kan referera till arbetserfarenheter från interkulturella miljöer ser vi det som positivt, ideellt engagemang och samhälleligt intresse likaså.

Tillträde 20170815 eller efter överenskommelse

Omfattning 100%

Anställningsform tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön enligt avtal

Kontakt
Kontaktperson, Mia Karlsson, verksamhetsledare, 0736-447785 mailto:mia.karlsson@folkuniversitetet.se

Sista dag för ansökan 20170804- urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden.

Sök tjänsten i Kristianstad

Sök tjänsten i Hässleholm

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet