Sfi-lärare, Malmö, Lund och Trelleborg

Vill du vara en del av vårt engagerade lärarlag och utveckla vår sfi-verksamhet? Vi söker sfi-lärare till Malmö, Lund och Trelleborg. Ansök senast den 20 juli.

Relaterad information

Eslövs Folkhögskola och Folkhögskolan Hvilan bedriver som huvudmän och i samarbete med Folkuniversitetet sfi-verksamhet i södra Skåne.

Vi söker nu drivna sfi-lärare till våra verksamheter i Malmö, Lund och Trelleborg.

Vår undervisning bygger på folkbildningens grunder och den vetenskapliga kunskapsbasen är lika viktig som kreativiteten och experimentlustan.

Vi erbjuder dynamiska arbetsplatser och vi vill att våra medarbetare tar ett stort eget ansvar och möter våra elever med ödmjukhet och respekt. Du är lösningsfokuserad, delar med dig av ditt kunnande till såväl elever som kollegor, samt är aktiv i löpande förändrings- och utvecklingsarbete.

Vi söker lärare, till såväl dag- som kvällstid inom studieväg 2 och studieväg 3, på ovanstående tre orter.

Kompetenskrav

• Du är behörig lärare i svenska som andraspråk eller på väg mot behörighet, alternativt du har förvärvat liknande kompetenser genom erfarenhet av undervisning och är inriktad på att så småningom bli behörig.
  • Du har kunskap om, intresse för och erfarenhet av att arbeta med digitala hjälpmedel som ett självklart inslag i undervisningen.

Meriterande

• Om du kan referera till arbetserfarenheter från interkulturella miljöer ser vi det som positivt, ideellt engagemang och för folkbildningsfrågor samt samhälleligt intresse likaså.

Vi sätter stort värde på din vilja till delaktighet i det pedagogiska utvecklingsarbetet, ditt intresse för vuxenutbildning och din pedagogiska kompetens. Personlig lämplighet är av stor betydelse för oss. I arbetet får du stöd i ditt arbetslag där du också delar med dig av din egen kunskap och erfarenhet.

Urval sker löpande och tjänster tillsätts under ansökningsperioden.

Sista dag för ansökan är 2018-05-31

Arbetstider och omfattning

Tillträde efter överenskommelse.

Omfattning 100 %. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Kontaktpersoner

Britta Jonasson, verksamhetsledare, telefon 40-691 83 00,  britta.jonasson@folkuniversitetet.se

Ulrika Hall, verksamhetschef, telefon 040-691 83 00, ulrika.hall@folkuniversitetet.se

eller