Sök Meny

Sfi-lärare till Sfi-skolan Kristianstad och Hässleholm

Vi söker fler lärare till Sfi-skolan i Kristianstad och Hässleholm. Skolorna bedrivs av Folkuniversitetet i samarbete med Jämshögs folkhögskola. Urval sker löpande. Ansök senast 20 december

Sfi-skolan i Kristianstad och Hässleholm fortsätter att växa. Vill du vara en del av vårt dynamiska gäng och utveckla vår Sfi-skola? Vi söker drivna och engagerade Sfi-lärare till våra verksamheter i Kristianstad och Hässleholm.

Välkommen till en stor och mångfacetterad organisation där kreativitet och kunskap är viktigt. Hos oss får du stort utrymme att utvecklas, utforma din undervisning och ditt arbetssätt själv och tillsammans med din grupp och ditt arbetslag.

Vår undervisning bygger på folkbildningens grunder och utgår alltid från individens behov.

För att trivas hos oss så är det viktigt att du är en person som är beredd på att vara flexibel i din arbetssituation. Folkuniversitetet är en dynamisk arbetsplats och vi förutsätter att våra medarbetare tar ett stort eget ansvar, möter våra deltagare med ödmjukhet och respekt samt är redo att vara en aktiv part i löpande förändrings- och utvecklingsarbete.

Utbildning/erfarenhet
Du är behörig lärare i svenska som andraspråk eller är på väg mot behörighet. Meriterande med utbildning inom specialpedagogik.

Du har vana vid att arbeta med Skolverkets kursmål och betygskriterier

Du har lätt för att samarbeta och trivs med kollegialt lärande

Om du kan referera till arbetserfarenheter från interkulturella miljöer ser vi det som positivt, ideellt engagemang och samhälleligt intresse likaså.

Anställning
Tillträde efter överenskommelse

Omfattning 100%

Anställningsform tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön enligt avtal

Kontakt
Kontaktperson, Mia Karlsson, verksamhetsledare, 0736-447785 mia.karlsson@folkuniversitetet.se

Urval sker löpande och tjänster tillsätts under ansökningsperioden.
Sista dag för ansökan är 20171220.

Sök tjänsten sfi-lärare i Kristianstad

Sök tjänsten sfi-lärare i Hässleholm

Välkommen med din ansökan!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.