Sök Meny

SFI-lärare, Trollhättan

Folkuniversitetet i Trollhättan bedriver utbildning för nyanlända men även för de som bott några år i Sverige men har fortsatta behov av teoretiska studier i svenska för invandrare (sfi). Vi söker nu en engagerad och legitimerad lärare till verksamheten. Sista ansökningsdag 15 augusti.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Är pedagogisk förnyelse viktigt för dig? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv är med och påverkar innehållet.

Tjänsten

Aktuell lärartjänst tillhör uppdragsenheten inom Folkuniversitetet där uppdragsgivarna bland annat är Arbetsförmedlingen, kommunala verksamheter samt privata företag.

Du kommer initialt att arbeta till största delen på egen hand och undervisningen kommer att bedrivas dagtid. Deltagarna kan befinna sig på olika språkliga nivåer vilket innebär att undervisningen kommer behöva anpassas till respektive individs förutsättningar.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig med lärarlegitimation och behörighet i svenska som andraspråk. Du har god digital kompetens och ett intresse för IKT-frågor.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Det är viktigt att du är van att arbeta självständigt och lösningsfokuserat samt har ett intresse för verksamhetsutveckling. Du ska vara flexibel, lyhörd och strukturerad och du förväntas delta aktivt i arbetslagets gemensamma arbete. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Tillsvidareanställning omfattande 60-100%. Placering Trollhättan. Tillträde snarast möjligt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV, lärarlegitimation och personligt brev senast 2017-08-15 via vår e-rekrytering. Vi behandlar inkomna ansökningar och kallar till intervju löpande.

För mer information och frågor
Björn Tjällgren (utbildningsledare) 0520-52 50 87, bjorn.tjallgren@folkuniversitetet.se
Mikael Nordberg (distriktschef) 0520-50 50 64, mikael.nordberg@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet