Sök Meny

SFI-lärare, Varberg

Folkuniversitetet i Varberg bedriver utbildning i svenska för invandrare och kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå på uppdrag av Varbergs kommun. Nu söker vi en engagerad och legitimerad SFI-lärare. Sista ansökningsdag 22 december.

Relaterad information

Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Brinner du för pedagogisk förnyelse? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Tjänsten

I våra moderna och ljusa lokaler bedriver vi utbildning i svenska för invandrare och kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå. I lokalerna förekommer även annan verksamhet i Folkuniversitetets regi, såsom folkbildning och arbetsmarknadsuppdrag, vilket bidrar till en kreativ och spännande arbetsmiljö. Vi arbetar med flexibla lärformer för att ge varje individ de bästa förutsättningarna att nå sina mål. Undervisningen i svenska för invandrare bedrivs dagtid, i grupper om som mest 20 elever. Vi söker nu dig som är behörig lärare i svenska som andraspråk.

Din kompetens och bakgrund

Vi söker dig med lärarlegitimation och goda ämneskunskaper i aktuellt ämne samt med god digital kompetens.

Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential. Det är viktigt att du är van att arbeta självständigt och lösningsfokuserat samt har ett intresse för verksamhetsutveckling. Du ska vara flexibel, lyhörd och strukturerad och du förväntas delta aktivt i arbetslagets gemensamma arbete. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med provanställning. Tillträde 8 januari eller tidigare.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV, lärarlegitimation och personligt brev senast 2017-12-22 via vår e-rekrytering. Vi behandlar inkomna ansökningar samt kallar till intervju löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information och frågor
Louise Bobeck (utbildningsledare) 031-10 65 96, louise.bobeck@folkuniversitetet.se

Om Folkuniversitetet Sverige
Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!

 

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.