Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Receptionist / First-line-support, Uppsala

Receptionist / First-line-support, Uppsala

Folkuniversitetet i Uppsala söker en receptionist / first-line-support, heltid. Sista ansökningsdag 20 februari 2017.

Vill du vara med och göra skillnad? Varje dag arbetar vi med att utbilda elever på gymnasienivå, studenter inom våra Yh-program samt SFI-studenter och deltagare i våra fristående kurser.
På Folkuniversitetet Uppsala arbetar mer än 200 personer med ett genuint intresse för utbildning. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Som receptionist/ first-line-support är du spindeln i nätet och ansiktet utåt. Du bidrar till att ge en positiv bild och upplevelse av Folkuniversitetet. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ta emot besökare och bud, att besvara mail och telefon, hantera nycklar och passerkort samt viss posthantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen och har erfarenhet av att arbeta serviceinriktat, gärna med erfarenhet av receptionsarbete. Du har mycket god kommunikativ förmåga och behärskar flytande svenska i tal och skrift samt talar god engelska. I tjänsten ingår arbete i ett flertal IT-baserade system, vilket innebär att du behöver ha god datakunskap för att kunna använda datorn som ett verktyg i vardagen.

Vi har höga krav på bland annat bemötande- och handlingskompetens, de personliga egenskaperna är viktiga. Flexibilitet, god organisatorisk förmåga och initiativtagande inom det egna ansvarsområdet samt stresstålighet är nödvändigt, liksom hög grad av samarbetsförmåga. Du är lösningsfokuserad och flexibel och du ser förändringar som möjligheter. Du är van att planera, strukturera och prioritera ditt arbete.

Om anställningen

Tillsvidare, 100 % med tillträde 3:e april eller tidigare. Provanställning kan bli aktuellt.
Vi söker ingen vikarielösning utan dig som vill utvecklas i jobbet under en längre tid.
Placering: Folkuniversitetet, Uppsala
Arbetstid: 40h/ vecka, varierande schema

Kontaktperson

Maria Möller Staaf, biträdande verksamhetschef, maria.staaf@folkuniversitetet.se

Facklig företrädare

Angelica Handersten Rönnbäck, angelica.handersten@folkuniversitetet.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2017-02-20. Urval sker löpande.

Om Folkuniversitetet

Folkuniversitetet är ett studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet, är fristående i förhållande till politiska, religiösa och fackliga rörelser. Folkuniversitetets uppgift är att arbeta med folkbildning och vuxenutbildning. En viktig angelägenhet för Folkuniversitetet är att utveckla nya former och metoder inom utbildning samt att verka för en ökad internationalisering av studiearbetet. Folkuniversitetet består av fem stiftelser i fem universitetsorter över landet. Uppsalastiftelsen (Mitt) ansvarar för verksamheten i Uppsala, Gävleborg, Västmanland, Örebro och Dalarna.

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer