Du är här:
Sfi-lärare till Sfi-skolan, Karlskrona

Nu söker vi Sfi-lärare till den nya Sfi-skolan i Karlskrona som beräknas starta i mars 2017. Sfi-skolan ska bedrivas av Folkuniversitetet i samarbete med Jämshögs folkhögskola. Ansök senast den 20 februari.

Vill du vara med och utforma vår Sfi-skola?

Välkommen till en stor och mångfacetterad organisation där kreativitet och kunskap är viktigt. Hos oss får du stort utrymme att utvecklas, utforma din undervisning och ditt arbetssätt själv och tillsammans med din grupp och ditt arbetslag.

Vår undervisning bygger på folkbildningens grunder och utgår alltid från individens behov.

För att trivas hos oss så är det viktigt att du är en person som är beredd på att vara flexibel i din arbetssituation. Folkuniversitetet är en dynamisk arbetsplats och vi förutsätter att våra medarbetare tar ett stort eget ansvar, möter våra deltagare med ödmjukhet och respekt samt är redo att vara en aktiv part i löpande förändrings- och utvecklingsarbete.

Utbildning/erfarenhet

Du är behörig lärare i svenska som andraspråk eller är på väg mot behörighet

• Du har vana vid att arbeta med Skolverkets kursmål och betygskriterier
  • Du har lätt för att samarbeta och trivas med kollegialt lärande
  • Om du kan referera till arbetserfarenheter från interkulturella miljöer ser vi det som positivt, ideellt engagemang och samhälleligt intresse likaså.

Tillträde 20170306 eller efter överenskommelse

Omfattning 100%

Anställningsform tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön enligt avtal.

Kontakt

Kontaktperson Mia Karlsson, verksamhetsledare, 0736-447785 mia.karlsson@folkuniversitetet.se

Sista dag för ansökan är den 20 februari. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden. Ansökan tas endast emot via vårt rekryteringsverktyg.

Kontaktinformation:

mia.karlsson@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer