Sök Meny
Jobba i Region Syd

Jobba hos oss i Region Syd

Vill du arbeta för en oberoende organisation som har en stark koppling till universiteten och som ligger i framkant av den pedagogiska utvecklingen, då är du välkommen att göra en intresseansökan till oss.

Relaterad information

På Folkuniversitetet arbetar lärare, cirkelledare, administratörer, verksamhetsutvecklare, verksamhetschefer, projektledare, rektorer och många, många fler.

Folkuniversitetet Region syd, som sträcker sig från Trelleborg i söder till Kalmar i norr, bedriver folkbildning, vuxenutbildning och uppdragsutbildning. Vi har också en gymnasieskola i Helsingborg och Malmö, grundskola i Kalmar och montessoriförskolor i Kalmar och Halmstad.

Vi erbjuder utvecklande och varierande arbetsuppgifter där du blir en del av en verksamhet som genom kunskap och skapande, bidrar till att ge människor förutsättningar för utveckling och ett rikare liv. All vår verksamhet utgår från ett vetenskapligt förhållningssätt och vi verkar för ett internationellt synsätt och pedagogisk förnyelse.

Värdesätter du tankefrihet, har ett stort engagemang och blir motiverad av möjligheten att bidra till utveckling av verksamhet och individer, då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.

Spontanansökan, Region Syd

Välkommen att skapa din profil och registrera ditt CV via vår e-rekrytering.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.