Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Svensklärare till uppdragsavdelningen, Linköping

Svensklärare till uppdragsavdelningen, Linköping

Folkuniversitetet i Linköping söker svensklärare till vår uppdragsavdelning med tillträde omgående. Tillsättning sker löpande.

Folkuniversitetet är ett studieförbund som verkar i nära anknytning till universiteten och är fristående i förhållande till politiska, religiösa och fackliga rörelser. Folkuniversitetets uppgift är att arbeta med folkbildning och vuxenutbildning. En viktig angelägenhet för Folkuniversitetet är att utveckla nya former och metoder inom utbildning samt att verka för en ökad internationalisering av studiearbetet. Folkuniversitetet består av fem stiftelser med säte i Stockholm (region Öst), Lund, Göteborg, Uppsala och Umeå. Folkuniversitetet Region Öst ansvarar för verksamheten i fem län där Östergötland är ett och ingår i det södra distriktet.

Folkuniversitetet i Östergötland bedriver verksamhet inom folkbildning, uppdrag och skolor, med kontor i Linköping, Norrköping och Motala.

Som lärare i svenska undervisar du enskilt och/eller i grupper om 2-20 personer beroende på uppdrag. Hos oss studerar personer från hela världen och på olika nivåer från nybörjare (A1) till avancerad nivå (C1). Deltagarna är motiverade och kurserna håller ett högt tempo. Vår undervisning genomsyras av en kommunikativ språksyn.

Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa vuxna i svenska som främmande språk/andraspråk. Du har svenska som modersmål eller motsvarande kompetens och du har studerat svenska som andraspråk och gärna också pedagogik på högskola/universitetet.

Önskvärda personliga egenskaper är vilja och förmåga att arbeta i grupp/nätverk, god social förmåga samt ett etiskt förhållningssätt. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv är med och påverkar innehållet.

Anställningsform: Timanställning eller deltid.
Lön: Enligt avtal

Kontakt: Carolina Dryselius, Verksamhetsledare, Folkuniversitetet


Tillsättning sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation:

Telefon: 013-4742010

carolina.dryselius@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Om Folkuniversitetet

Toggle module

Vad är Folkuniversitetet?

Toggle module

Folkuniversitetet är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av de fem stiftelserna
Region Öst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet
Region Mitt - Stiftelsen Kursverksamheten vid Uppsala universitet
Region Väst - Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet
Region Syd - Stiftelsen Kursverksamheten vid Lunds universitet
Region Norr - Stiftelsen Kursverksamheten vid Umeå universitet
samt Folkuniversitetets förbundskansli

Läs mer om vår organisation och verksamhet

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer