Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Ronja Olsson

Ronja Olsson

Ronja Olsson har en gedigen erfarenhet och bakgrund inom estetvärlden. Hon har tidigare studerat Recycle design – återbruk vid Eskilstuna Folkhögskola och har efter det varit projektledare för "Återbruka med oss" - ett integrationsprojekt med fokus på skapande återbruk för nyanlända.

Undervisar i: Återbruk, gatukonst och zero waste

Hon har studerat gatukonst på Gatans galleri på Södra Stockholms folkhögskola och var aktivistkonstnär vid konst och teaterprojekt Satans demokrati- Satans död, 2018. Du kan följa Ronjas gatukonst på instagram "stickochgarna".

Ronja är väldigt engagerad av zero waste och DIY (gör-det-själv). Hon brinner för naturliga produkter och en giftfri vardag. Ronja stora intresse är även att experimentera fram olika färger och mönster – därav hennes stora engagemang för växtfärgning – som också grundar sig i ett återbruk- och giftfritt miljötänk då hon använder sig av naturliga restprodukter från vardagen till sin färgning.

Ronja har erfarenhet av att arbeta med såväl stora som små grupper, både med barn och vuxna. Hon anser att skapande inte har några gränser, varken när det kommer till vad man använder eller vem som gör det.

Till vardags arbetar Ronja som handledare på stöd och matchning på folkuniversitetet i Eskilstuna. På fritiden ägnar hon sig åt odling, målning och återbruk.

Kontaktinformation:

Telefon: 08-550 949 30Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Om Folkuniversitetet

Toggle module
Toggle module
Följ oss på Twitter

© 2020 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Personuppgifter, GDPR Organisationsnummer