Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Luisa Carbonelli - Malmö

Luisa Carbonelli - Malmö

“Det är själva görandet mer är slutprodukten som jag går igång på. Att jag genom händernas arbete lär mig mer om materialet och teknikerna än jag kan läsa mig till.”

Titel: Lärare i broderi, stickning, textil och slöjd

Jag är uppväxt i Köpenhamn och har bott i Malmö sedan 2007. Utöver kurserna på Folkuniversitetet arbetar jag med egna textila uttryck. Jag har dessutom en stark förmåga att sätta igång och involvera mig i spännande projekt.

Jag har i princip alltid hållit på med textilt skapande. I många år var fokus på stickning och sömnad och under senare år mer och mer broderi. Jag är utbildad kulturhistoriker från Köpenhamns universitet och har jobbat med projekt- och processledning i olika former. Sedan 2012 ordförande i Staden Malmös Hemslöjdsförening.

Särskilt när du ska lära dig ett nytt handarbete eller utveckla ditt skapande är det avgörande att få hålla på så mycket som möjligt med “händerna i grytan”. Att du får stöd i att våga testa - och inte minst våga göra misstag. Det är själva görandet mer är slutprodukten som jag går igång på. Att jag genom händernas arbete lär mig mer om materialet och teknikerna än jag kan läsa mig till.

Om Folkuniversitetet

Toggle module
Toggle module
Följ oss på Twitter

© 2019 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Personuppgifter, GDPR Organisationsnummer