Du är här:
Tidskriften Folkuniversitetet

Tidskriften Folkuniversitetet skickas till medarbetare och andra intressenter. I skriften ges aktuella omvärldsanalyser och konkreta verktyg till medarbetare. Tidskriften är till för att inspirera och utveckla personal i sina yrkesroller. Tidskriften utkommer fyra gånger per år och har under åren bland annat behandlat demokrati i förändring, integrationsprojekt och forskning i framkant. För övriga intressenter så finns aktuella ugåvor att läsa gratis via ISSUU.

Läs online

Redaktionen

Tidskriften Folkuniversitetets redaktion består av en redaktör och ett redaktionsråd. I redaktionsrådet finns representanter för Folkuniversitetets fem stiftelser.

Ansvarig utgivare: Cecilia Palm
Redaktör: Lennart Fryksskog, 070-668 91 64

Maila redaktionen på tidskriften@folkuniversitetet.se

Postadress:
Folkuniversitetets förbundskansli
Box 26152, 100 41 Stockholm

Grafisk form: Torino Tidningsform AB
Tryck: Trydells AB
ISSN 0284-7574

Redaktionsråd

Gabriella Eriksson, förbundskansliet Stockholm
Ylva Carlsdotter, förbundskansliet Stockholm
Kicki Emanuelsson, Stockholm
Hanna Rodriguez, Uppsala
Andreas Åhs, Göteborg

Innehållsförslag

Är du skribent, fotograf, illustratör eller en av våra läsare? Vi tar gärna emot förslag på innehåll i tidningen.Tidskriften Folkuniversitetet har tre avdelningar; en med omvärldsbevakning, en om pedagogik och ledarskap och en om vad som är aktuellt på Folkuniversitetet. Hör gärna av dig om du har artikelidéer eller frågor. Redaktionen ansvarar inte för ej beställda manus eller bilder.

Tidningen är tryckt på svanenmärkt papper.

Kontaktinformation:

Telefon: 08-679 29 59

gabriella.eriksson@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer