Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Bild Folkuniversitetets Miljöpolicy

Kvalitet och miljöhänsyn

God kvalitet och positiv miljöpåverkan är viktigt för oss på Folkuniversitetet. Därför är vi kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008 samt miljödiplomerade.

Relaterad information

Folkuniversitetets fem stiftelser samt förbundskansliet är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008. 

Miljödiplom har tilldelats Folkuniversitetet Kursverksamheten vid Stockholms universitet, Folkuniversitetet Kursverksamheten vid Göteborgs universitet och Folkuniversitetets förbundskansli.

Kontaktinformation:

Telefon: 08-6792960

lotta.gullers.henry@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

 • Folkuniversitetet innehar Svensk Miljöbas miljödiplom. Våren 2009 inledde vi ett stort miljöprojekt och med idogt arbete och konkreta åtgärder har vi nu fått det efterlängtade miljödiplomet flera år i rad. 

  Miljödiplom Stockholm

  Folkuniversitetet innehar Svensk Miljöbas miljödiplom. Våren 2009 inledde vi ett stort miljöprojekt och med idogt arbete och konkreta åtgärder har vi nu fått det efterlängtade miljödiplomet flera år i rad. 

 • Folkuniversitetet Mitt är kvalitetscertifierat enligt SS-EN ISO 9001:2008. Det innebär att vi arbetar på ett strukturerat sätt där våra kunders önskemål alltid står i centrum.

  ISO-Certifiering i Uppsala

  Folkuniversitetet Mitt är kvalitetscertifierat enligt SS-EN ISO 9001:2008. Det innebär att vi arbetar på ett strukturerat sätt där våra kunders önskemål alltid står i centrum.

 • Certifierad verksamhet enligt ISO 9001 och ISO 14001.

  Kvalitet och miljö i Göteborg

  Certifierad verksamhet enligt ISO 9001 och ISO 14001.

 • Folkuniversitetet Syd är kvalitetscertifierat enligt SS-EN ISO 9001:2008. Det innebär att vi arbetar på ett strukturerat sätt där våra kunders önskemål alltid står i centrum.

  ISO-Certifiering i Lund

  Folkuniversitetet Syd är kvalitetscertifierat enligt SS-EN ISO 9001:2008. Det innebär att vi arbetar på ett strukturerat sätt där våra kunders önskemål alltid står i centrum.

Om Folkuniversitetet

Toggle module
Toggle module
Poddradio om folkbildning
Toggle module
Följ oss på Twitter

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer