Sök Meny
Cirkelledare i engelska, Jönköping

Cirkelledare i engelska, Jönköping

Folkuniversitetet i Jönköping söker lärare i engelska för undervisning på dag- och kvällskurser. Sista ansökningsdatum är den 31 januari 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som har/ eller vill få erfarenhet av att undervisa vuxna i engelska. Du har engelska som modersmål eller motsvarande kompetens och du har gärna också studerat pedagogik på högskola/universitetet.

Våra kurser startar flera gånger under höst- och vårterminen. Just nu är vi behov av en lärare som kan leda dag- och kvällskurser i engelska med start så snart som möjligt i februari.

Goda kunskaper i svenska är meriterande. Kurserna ges på timmar och på dag- och kvällstid. Det är därför fördelaktigt om du finns i Jönköpings län då det rör sig om en timanställning,

På våra kurser studerar personer från hela världen och vi har grupper på olika nivåer från nybörjare (A1) till avancerad nivå (C1). Deltagarna är motiverade och kurserna håller ett högt tempo. Vår undervisning genomsyras av en kommunikativ språksyn.

Anställningsform: Objektsanställning deltid

Lön: Enligt avtal

Sista ansökningsdatum: 31 januari 2020

Låter det intressant skicka ditt CV och ett personligt brev via vårt rekryteringsverktyg omgående.

Kontakt: Fredrik Fernström, Verksamhetsledare, Folkuniversitetet, fredrik.fernstrom@folkuniversitetet.se, 036-12 51 68

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Vår personal berättar

Ivona, cirkelledare:

Enisa, pedagogisk utvecklare, lärare:

Gustav, gymnasielärare:

Vad är Folkuniversitetet?

Vi är ett studieförbund som är fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi arbetar med folkbildning, vuxenutbildning, skolor och utbildning för organisationer och företag i hela landet.

Vi består av fem stiftelser knutna till universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå.