Bokföring och redovisning intensiv grund

En intensiv grundkurs i bokföring för dig som vill kunna sköta den löpande bokföringen i eget bolag eller på ett företags ekonomiavdelning. Kursen ges i Uddevalla.

Målgrupp

Du behöver få grundläggande kunskap i hur man sköter bokföring i ett företag eller på en avdelning i ett företag.

Mål

Målet för utbildningen är att du ska få grundkunskaper i löpande bokföring samt redovisning som lämpar sig för såväl manuell bearbetning som databaserade rutiner. Du ska kunna sköta den löpande bokföringen och redovisningen i ett mindre företag eller på en avdelning.

• Dubbel bokföring
  • Bokföringslagen
  • Baskontoplanen
  • Moms
  • Kontering av de vanligast förekommande affärshändelserna i företag
  • Personalskatter och arbetsgivaravgifter
  • Periodiseringar
  • Bokföring på dator

Undervisningsform

Teoretiska genomgångar varvas med praktiska övningar.

Studiematerial meddelas vid första tillfället.

Fortsättningsmöjligheter

Bokföring och redovisning intensiv, fortsättning.

Peter Zackariasson Mitt intresse för ekonomi föddes på gymnasiet när jag startade mitt första företag. Sedan drev jag företag i olika branscher parallellt med att jag utbildade mig vid... Läs mer om Peter Zackariasson

Folkuniversitetet Uddevalla. Tfn: 0522-777700
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Östergatan 18 A, 45130 UDDEVALLA
28 mar 2020
Slutdatum
28 mar 2020
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
68 dagar
Lö 10:00 - 16:00
Sö 10:00 - 16:00
(En studietimme är 45 minuter)
2 st
3 850 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.