Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Manusbearbetning, distans

Manusbearbetning, distans

Sitter du med ett färdiggenomskrivet manus (roman, novellsamling eller diktsamling) som du känner behöver en sista grundlig genomgång. Eller har du fått ditt manus i retur från förlaget med uppmuntrande ord.

På den här kursen, som är helt på distans, arbetar vi oss igenom ditt manus. Läser, kommenterar och diskuterar för att hjälpa dig att lyfta ditt manus med målet att det ska bli publiceringsklart.

Förkunskaper
Du måste ha ett helt färdigt manus. Målsättningen är att deltagarna ska nå fram till ett publiceringsklart manus.

Kursupplägg
Kursen äger rum på en internetbaserad plattform som bara du, din lärare och dina kurskamrater har tillgång till. Det är där du kommunicerar med de andra deltagarna och med läraren. På plattformen finns enkla och detaljerade instruktioner om hur du går tillväga. Kursen innehåller fyra inlämningstillfällen. Dessa infaller ungefär en gång i månaden. Du får respons av läraren och av de andra i gruppen och bidrar också med dina egna synpunkter på de andras texter.Kursdatum: 24/2, 23/3, 20/4, 18/5.

Kursledare

Erik Grundström: Debuterade 1985 med romanen Inte kärlek. Har sedan dess utgivit tre romaner. Nu senast romanen Dagarna hans brann, 2019. Erik arbetar även med manusbearbetning.

Kursfakta
Max 4 deltagare. Till manuskursen ska du bifoga ett arbetsprov, samt ett synopsis eller en fyllig beskrivning på det manus du arbetar med.

Kursledare

Har du frågor?

Kontakta
Skrivarakademin i Stockholm
skrivarakademin@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Kursstart
24 feb 2020
Slutdatum
18 maj 2020
Antal veckor
4 veckor
Tid kvar till startdatum:
32 dagar
Studietimmar
24
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
4 st
Arr nr.
1044331
Platser kvar
Ja
Pris
5 950 kr