Att väva ihop vardagens alla trådar

Frukostdisken, middagsmaten, tvätten, byta däck på bilen, dammsugningen och hinna träna. Ovanpå det långa arbetsdagar, deadlines och förväntningar. Och så måste man sova.

Att hålla i alla trådarna, utan att ständigt vara trött eller tappa kontrollen, det är inte sällan en omöjlig ekvation. Lena-Karin Erlandsson är professor i arbetsterapi och hon har forskat på vardagen och hur allt vi gör och inte gör påverkar vår hälsa. Hon har också tagit fram metoder för hur vi kan bli mer medvetna om vår vardag och hur vi kan hitta strategier för att vi själva ska kunna förändra den och hitta en bättre balans mellan det vi gör och det vi måste. Kom och få hennes bästa råd!

Lena-Karin använder trasmattan som en metafor för vardagen. Under kvällen förevisar även medlemmar i Halmstads Hemslöjdsförening bingestickning och lär ut textilhantverk.

Föreläsare

Lena-Karin Erlandsson är professor i arbetsterapi vid Högskolan i Halmstad.

Praktisk information

Evenemanget äger rum på Kulturhuset Najaden och är gratis för dig under 20 år och över 65 år.

Hedvig Weibull
hedvig.weibull@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Fiskaregatan 21, 30290 HALMSTAD
26 mar 2020
Slutdatum
26 mar 2020
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
60 dagar
To 18:00 - 19:30
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)