Så tränar du för en stark hjärna

Kroppen, hjärnan och psyket hänger ihop. Lär dig mer om den senaste forskningen om hur kroppen och psyket kan hjälpa varandra på bästa sätt.

Allt vi gör påverkar vår hjärna, men vissa övningar har större effekt än andra. Modern forskning har visat att ingenting är så bra för vårt sinne som regelbunden träning. Läkaren och minnesforskaren Iris Zahirovic berättar om det spännande och oväntade samspelet mellan vår hjärna och våra kroppar.

Med enkla medel som finns till hands kan var och en av oss må bättre och förebygga sjukdomar.

Föreläsare

Iris Zahirovic är läkare, geriatriker och doktorand i klinisk minnesforskning vid Lunds universitet.

Praktisk information

Evenemanget äger rum på Kirsebergsteatern. Biljetter kan köpas här eller på plats med betalkort.

Hedvig Weibull
hedvig.weibull@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kronetorpsgatan 1, 21226 MALMÖ
15 apr 2020
Slutdatum
15 apr 2020
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
83 dagar
On 18:00 - 19:30
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
E-post: kurser.syd@folkuniversitetet.se