Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Arabiska - enskild undervisning

Arabiska - enskild undervisning


Varför läsa enskilt?
Det effektivaste sättet att läsa ett främmande språk är ofta att göra det enskilt med en lärare. Folkuniversitetet erbjuder, utöver sitt breda kursutbud, enskild undervisning i många olika språk. Detta studiesätt är perfekt för dig som har svårt att ha lektioner samma tid varje vecka, samt för dig som önskar ett intensivare tempo.

Upplägg
Väljer du enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka. Vi är flexibla gällande tider för lektionerna och försöker anpassa oss efter dig som är kund. Vi anpassar också utbildningen efter ditt yrkesområde så att du snabbt kan använda språket i ditt yrkesliv. Detta är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver, för att förbättra din svenska oavsett nivå. Studiematerial, studietakt och övningar anpassas efter din arbetssituation.

Lärare
Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet av att undervisa vuxna. I språkundervisningen integrerar de ofta kunskaper om arabiska sedvänjor, normer och kultur.

Lokal
Vi har undervisningslokaler centralt i Västerås men vi kan även komma till din arbetsplats.

Anmälan
Vi startar enskilda utbildningar löpande under hela året och om du är intresserad är du välkommen att kontakta oss på 021-15 36 00 eller anna-karin.mendenhall@folkuniversitetet.se

Om du vill kan du klicka på boka knappen till höger och fylla i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. Inga köpkrav.

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Anna-Karin Mendenhall
anna-karin.mendenhall@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 VÄSTERÅS
Kursstart
Löpande kursstart
Studietimmar
20
(En studietimme är 45 minuter)
Arr nr.
1005364
Platser kvar
Ja
Pris
21 900 kr