Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Engelska på distans B1 del 1

Engelska på distans B1 del 1

Detta är en heldistanskurs i engelska med fokus på att utöka och förbättra ordförrådet.OBS! Tiden som anges i faktarutan är enbart till för kursledarens rapportering. Du som deltagare kan bortse från detta och väljer och planerar själv din studietid.

Kursen vänder sig till dig som inte har möjlighet att följa en kurs med fysiska träffar men ändå vill kunna hålla igång och förbättra dina språkkunskaper.

Denna kurs är på nivå B1. Gör gärna ett språktest innan du anmäler dig så det blir rätt nivå. Lättast gör du det via vår hemsida.

OBS! tiden som anges i högerkolumn gäller enbart för kursledare.

Kursinnehåll
Kursen syftar främst till att utöka ordförådet genom övningar som fokuserar på just ord. Med ett utökat ordförråd blir du säkrare i ditt användande av språket.

Kursupplägg
Kursen pågår i 12 veckor och varannan vecka får deltagaren en uppgift med text, gloslista, ev. ljudfil och övningar att lösa. Lärare och deltagare kommunicerar via e-post.

Du behöver en dator med internetuppkoppling och e-postadress - gärna bredband men även en modemuppkoppling kan fungera. Övningsuppgiften är gjord i Microsoft word dokument och kommer att skickas som en bifogad fil till din e-post. Du som deltagare gör sedan övningen i det bifogade word-dokument och skickar den sedan åter till läraren.

Bra att veta om kursen
Denna kurs är helt på distans utan fysiska träffar. Ingen kurslitteratur behöver införskaffas till denna kurs, men vid önskan är det möjligt att köpa ett grammatikhäfte, via administrationen, som ett komplement till kursen.

Kontaktinformation
Vid frågor eller ytterligare information kontakta språkavdelning på Folkuniversitetet i Västerås 021-153600 eller info.vasteras@folkuniversitetet.se


Länkar

Kursledare

Nickole Laird Eriksson

Har du frågor?

Kontakta
Katarina Andersson
katarina.a@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Kursstart
20 jan 2020
Slutdatum
6 apr 2020
Antal veckor
12 veckor
Tider
Må 08:00 - 09:30
Arr nr.
1044261
Platser kvar
Ja
Pris
2 195 kr