Engelska på distans B2 del 1

Detta är en heldistansutbildning i engelska med fokus på att utöka och förbättra ordförrådet.

Kursen vänder sig till dig som inte har möjlighet att följa en kurs med fysiska träffar men ändå vill kunna hålla igång och förbättra dina språkkunskaper.

Denna kurs är på nivå B2. Gör gärna ett språktest innan du anmäler dig så det blir rätt nivå. Lättast gör du det via vår hemsida.
OBS! Kurstiden som anges i högerkolumn är enbart till för kursledaren.

Kursinnehåll
Kursen syftar främst till att utöka ordförådet genom övningar som fokuserar på just ord. Med ett utökat ordförråd blir du säkrare i ditt användande av språket.

Kursupplägg
Kursen pågår i 12 veckor och varannan vecka får deltagaren en uppgift med text, ev. en ljudfil, gloslista och övningar att lösa. Lärare och deltagare kommunicerar via e-post.

Du behöver en dator med internetuppkoppling och e-postadress - gärna bredband men även en modemuppkoppling kan fungera. Övningsuppgiften är gjord i Microsoft Word-dokument och kommer att skickas som en bifogad fil till din e-post. Du som deltagare gör sedan övningen i det bifogade word-dokument och skickar den sedan åter till läraren i doc format.

Bra att veta om kursen
Denna kurs är helt på distans utan fysiska träffar. Ingen kurslitteratur behöver införskaffas till denna kurs, men vid önskan är det möjligt att köpa ett grammatikhäfte, via administrationen, som ett komplement till kursen.

Du har också möjlighet att köpa till enskilda Skype-lektioner med din kursledare, 2 x 20 minuter för 475 kr. Vill du boka detta vid anmälan anger du det i meddelande fältet. Tiden för enskilda skype-lektioner bokas med kursledaren.

Kontaktinformation
Vid frågor eller ytterligare information kontakta språkavdelning på Folkuniversitetet i Västerås 021-153600 eller info.vasteras@folkuniversitetet.se

Nickole Laird Eriksson

Katarina Andersson